Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bruka i Sramota

698 pregleda · 27 odgovora · otvorena 20.05.2011. u 13:06

Sta je momci ne ulazite na server a kad je konkurs za Admina svi ste tu negdje ? Svi igrate po 12 sati na serveru ha hu a nidje nikad nikoga?

Pa sta je reci braco moja ?

Imate server prejak ping nam 20 prima se kako treba, i opet nema raje ?

Mozetel mi vi odgovoriti zasto necete da ulazite, jel to do nas ili vi sami od sebe necete da ulazite ?

Bruka i Sramota stvarno. . . 
Joe_Head je napisao/la:
nepuni se server preko noc
toliko od mene
pasha moj j**o noc, neka bude i dan i noc pun pa jbt server reklamira najjaci site na balkanu a opet prazan ne kontam u cemu je fazon 

Post dobio aplauz od yordan

Mah samo se zale,a na serveru konstantno par admina i ponekad uleti neki sumaher sa spidom i nekoliko botova i to je to 

Edit : 95+ zabranjeno komentarisanje 
Ja se 100% slazem s tobom , jadno je to što moramo uzimati redirekciju , al et' , od danas bi nam trebala leći još 1 redirekcija ...
KONiG je napisao/la:
pasha moj j**o noc, neka bude i dan i noc pun pa jbt server reklamira najjaci site na balkanu a opet prazan ne kontam u cemu je fazon
- Sad' su ti završni rokovi za popravljanje ocjena , tako da većina uči ...
FantassY je napisao/la:
Mah samo se zale,a na serveru konstantno par admina i ponekad uleti neki sumaher sa spidom i nekoliko botova i to je to :-[

Edit : 95+ zabranjeno komentarisanje :-*
Mislim da bi FantassY jedini popravio situaciju :P
je napisao/la:
Ja se 100% slazem s tobom , jadno je to što moramo uzimati redirekciju , al et' , od danas bi nam trebala leći još 1 redirekcija ...
Rad koga se trudis pasha moj ?

Kad su ovo nezahvalna djeca napacena, das im server strasan i opet nece da ulaze da igraju ?

Pa bgm mene da se pita nebi nista radio, jer nema efekta sto vise radite a uvjek isto 
Server je predobar prima se i sve  ja mislim da bi server pio pun kad bi radio http://gamers.ba/csstats vjerujem da ce nova administracija poraditi na tome  nije tesko samo kad se hoce...;)
gott je napisao/la:
pasha moj j**o noc, neka bude i dan i noc pun pa jbt server reklamira najjaci site na balkanu a opet prazan ne kontam u cemu je fazon :D
greska moja..mislio sam reci nepuni se server preko noci...
nema ti to nikakve veze sto ga reklamira g.ba...koliko znam ovaj server je promjenio vise vlasnika nego bilo koji drugi , sve to utice na igrace.Ako mislis da ce se napuniti server preko g.ba grdno se varas
je napisao/la:
Nije jadno sto se redirekcija mora uzimati nego je jadno sto je server bio pun sa tom redirekcijom a niko se nije starao o njemu i bice jos jadnije ako ne iskoristite maximalno ovu redirekciju.
ma uce ljudi...al kako je onda PG konstanto pun a gba nekad po noci..:??? valjda ce doci sve na svoje mjesto..:))
reLo je napisao/la:
Nije jadno sto se redirekcija mora uzimati nego je jadno sto je server bio pun sa tom redirekcijom a niko se nije starao o njemu i bice jos jadnije ako ne iskoristite maximalno ovu redirekciju.
Ma ja cu se maksimalno potruditi , a nadam se da će i ostali .. :)

@ Blaze

Trudim se zbog ljudi koji su mi dali ovu poziciju , a i zbog samog portala , ipak ovdje sam vec 5-6 god ...;)
Nema veze sto je site jak. Site je stekao reputaciju, ali serveri nisu sa 1337 skanadala i izbora admina, normalno da ce igrati na nekim drugim serverima koje vode pouzdani ljudi bez slicnih ispada, vremenom igraci prepoznaju kvalitet, postaju stalni te tako i oni grade kljucni dio reputacije servera.
Od prošle sedmice sam počeo da ulazim jer sam se i prije par sedmica opet aktivno posvetio CS 1.6.
Tako da uđem po nekoliko puta na dan
Server treba da ima 30-35 admina.Ti admini trebaju da budu igraci koji imaju najvise provedenog vremena na serveru.Kad kazem 30-35 mozda vam se cini previse,ali vjerujte da nije,jer u svako doba treba da bude minimalno jedan admin,kako citeri ne bi otjerali igrace.
(TOP igrace potraziti na gametracker.com)

Kad to postignete,idemo na reklamiranje servera na sajtovima na kojima je to dozvoljeno.

Kako naci sajtove na kojima je dozvoljeno reklamiranje?

Otvorite fine TOP20-30 servera u RS,i posjetite njihove forume.Skoro svaki forum ima Community Zone Headquarters gdje se reklamiraju serveri.Odvojite 2-3 sata registrujete se na svaki sajt i napravite temu o serveru.Posto ovo nije bilo kakav server siguran sam kako ce vam staviti sticky na vas zahtjev.

Noć

Poznato je da po noci nema puno igraca,a sa obzirom da nema igraca ,nema ni admina.U tom slucaju udje 1-2 citera i sve rajtjeraju kojekakvim hakovima.

Preporucujem da sad zasad stavite samo DD2 i INFERNO da se igraju iza 12 sati navecer,jer na tim mapama ima najvise igraca.

Napravite Dnevni i Nocni mapcycle,dobro se zna koje mape u koji idu.

Ima jos dosta toga,ukoliko nadredjeni bude htio,dacu mu jos prijedloga.
Mozda imaju je***i "real life" , i razmisljaju da ga je bolje tako provesti ? Nisi se zapitao kada si postavio temu.
Admini kriza !! Uletis sa dr nickom fake ban popusis al dobar ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.