Posto su riddle i reloaded napustili pozicije iz privatnih razloga, evo ja odma dizem konkurs da popunimo mesta i da zajedno napravimo najjaci sajt na balkanu 
Za konkurs se prijavljujete u sledecem formatu
Ime i prezime :
Godiste :
ID na gamersu :
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora :
Zasto bas vi ? :
+ dodan je moderator na podforumu GAMERS.ba serveri a to je yordan koji je i sam head administrator GAMERS.ba servera, bice zaduzen za brisanje mix tema, dodavanje admina, zalbe idu na njegov pm kao i predlozi.
Gamers.ba Administracija 2k11
Srecno!

Za konkurs se prijavljujete u sledecem formatu
Ime i prezime :
Godiste :
ID na gamersu :
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora :
Zasto bas vi ? :
+ dodan je moderator na podforumu GAMERS.ba serveri a to je yordan koji je i sam head administrator GAMERS.ba servera, bice zaduzen za brisanje mix tema, dodavanje admina, zalbe idu na njegov pm kao i predlozi.
Gamers.ba Administracija 2k11
Srecno!

Mislim da sam zreo za tu funkciju, nisam tip koji se lako nervira, niti sam tip koji voli pokazivati neku silu, i izigravati nekog Boga zbog pozicije. Mislim da mogu doprinijeti ovom site-u, tu sam nekih, 4, 5 godina, znam kako sve funkcioniše, banovan jednom zasluženo i to je to. Ne znam šta bih još napisao, mislim da je ovo dovoljno.
), vlasnik sam Xbox-a i upućen sam o novostima za nadolazeće igre, kao i za modele konzole, te ako me izaberete obećavam da ću osvježiti ovaj podforum (isto važi i za Nintendo, posjedujem Nintendo DS,kao i novi 3DS, a upućen sam koliko i za Xbox)