Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba konkurs za moderatore!

3.854 pregleda · 107 odgovora · otvorena 18.05.2011. u 01:33

Posto su riddle i reloaded napustili pozicije iz privatnih razloga, evo ja odma dizem konkurs da popunimo mesta i da zajedno napravimo najjaci sajt na balkanu

Za konkurs se prijavljujete u sledecem formatu

Ime i prezime :
Godiste :
ID na gamersu :
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora :
Zasto bas vi ? :

+ dodan je moderator na podforumu GAMERS.ba serveri a to je yordan koji je i sam head administrator GAMERS.ba servera, bice zaduzen za brisanje mix tema, dodavanje admina, zalbe idu na njegov pm kao i predlozi.

Gamers.ba Administracija 2k11

Srecno!
Ime i prezime : Faris Muminović
Godiste : 1993
ID na gamersu : 22758
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora : Podforum "Serveri"
Zasto bas vi ? : Bio sam moderator do nedavno u istom ovom podforumu, imam volju oživiti opet podforum i smatram da znam i previše. Nadam se da ćete mi ukazati povjerenje
Ime i prezime : Armin Rizvic

ID na gamersu :40902

Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora :Coffe Shop

Zasto bas vi ? :Zato sto mislim da sam dovoljno dobar da ozivim ovaj podforum , nadam se da ce te mi ukazat povjerenje koje cu i opravdat
Ime i prezime : Nenad Djuric

Godiste :1989

ID na gamersu :38499, i 5000 nesto na onom drugom

Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora :Sta ja znam Coffee shop? Jedino mi taj podforum pase, ono kontas, sloboda izrazavanja i to...

Zasto bas vi ? : Zato sto sam lijep, imam polozenu B kategoriju!
I volio bih da dokazem da nisam crna ovca na sajtu! I da pise ono "dobio si samar od strane MorgaN"~!

Aj uzdravlje!
Ime i prezime : Edin Hadzic
Godiste : 1990
ID na gamersu :10941
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora : Hardware
Zasto bas vi ? :
Zelio bih vise da se vise aktiviram i oko pomoci i smanjvanja glupih tema koje svakim danom sve vise zagusuju ovaj kompletan forum..
Sto se tice Podforuma koji sam izabrao, znam da mogu biti od velike koristi. Pozdrav.
Ime i prezime: Mirza Đuherić
Godiste : 17.02.1989
GAMERSBA_ID : 4010
Podforum : Caffe Shop
Zasto bas ja ?

Pa iskreno mislim tu sam više od 5 godina , iskusan , poznat svima , svi mi poznati i sve , konkuriso na desetak istih ovakvih tema , ništa od toga. Volio bih da očistim taj podforum od sranja i gluposti koje se postavljaju , i nadomak svemu da pomognem zajednici jer sam tu jako cesto . Sve u svemu sretno ko god dobije :)
Ime i prezime : Dino Gavranović
Godiste : 94
ID na gamersu : 44943
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora :Counter strike
Zasto bas vi ? :da ostavim barem neki dobar utisak na to , a iigram counter 5 god. vrlo dosta znam o tome 9-)
Ime i prezime :Behudin Tutundzic
Godiste :1993
ID na gamersu :40951
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora :Strategije
Zasto bas vi ? : Zato sto u ovom podfotrumu od kad postoji nije digunuta ni jedna zanimljiva tema niti ima moderatora da to podrzi, niti jedan contest.Ja bi to malo ozivio dizo bi razne konteste za razne strateske igre..Nadam se da ces mi Vlado ukazat povjerenje pa da vidimo kako ce sve funkcionisati
Ime i prezime : Goran Amadeus
Godiste : 1991
ID na gamersu : 42588 ( mada imam i doosta starijih ali ovaj je jedini "normalan" sad za sad )
Podforum na kojem bi željeli da imate moderatora : Coffe Shop
Zašto baš vi ? : Tu sam duže od 5 godina, smatram da sam kompetentan za tu poziciju, bar što se tiče pismenosti i sklapanja suvislih rečenica, spreman pomoći, kad god to mogu.
Ime i prezime : Irnel M.
Godiste :1992
ID na gamersu :1248
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora : Counter-Strike / Ostale(Ostale igre koje nisu navedene)

Zasto bas vi ? : Mnogo znam oko cs-a.A sto se tice podforuma "Ostale igre" zelio bi da malo ozivim ovaj podforum.Imam viska vremena,volim PES,FM,NBA,GTA itd.. oni koji me znaju dobro znaju
Ime i prezime : Malik Mehic
Godiste : 27.04.1990
ID na gamersu : 26130
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora : Counter Strike

Zasto ja, zrela sam osoba ne ulazim u svadje sa korisnicima ovog portala mnogi me poznaju dugo sam tu.
Dosta sam online i doprinjeo bi nadam se dosta dobra ovoj zajednici sa svojom pozicijom ako bi mi ustupili svoje povjerenje.
Sto se tice same pozicji kandidujem se za nju jer sam vjest sto se tice te oblasti a mnogi to mogu potvrditi.
Nadam se da ce se moja kanditatura toplo i dobro promotriti i nadam se da cu dobiti vase povjerenje..
Naravno volio bih ispocetka ako dobijem mjesto na toj pozociji da me promatrate pomno ili kako da kazem drugacije pratite moj rad a ako neko ne bude zadovoljan
da mi skinete istu poziciju iako mislim da nebi bilo potrebno jer ne bih iznevjerio nadlezne u tom sam siguran
Posto su mirofa i yassa dosta neaktivni u posljednje vrijeme jedan moderator bi dobrodosao u tom dijelu foruma.
A i sami znamo koliko se tema otvori u tom forumu u jednom danu

Pozdrav
Ime i prezime : Dzenan K.

Godiste : 92

ID na gamersu : 31341

Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora layStation

Zasto bas vi ? :
Zato jer mislim da sam za ovaj podforum i vise nego zainteresovan i sam play station vrtim od malih nogu sve sam konsole procackao dovoljno sam upoznat i mislim ako mi pruzite povjerenje da ce da podforum biti u punoj pari
Ime i prezime : Alen Halilovic
ID na gamersu : 2261
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora : Counter Strike
Zasto bas vi ? : minimum 5h dnevno provedem na G.ba,mnogo iskustva u csu, i mnogo high IQ, ne valjam gluposti, i mnogo sam posten

NECU PRIMATI MITO I KORUPCIJU, NANE MI !
Ime i prezime : Neđad Muslim
Godiste : 1988
ID na gamersu : 30477
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora : Server ili Web DIzajn
Zasto bas vi ? Zato sto znam mnogo stvari oko servera kao i oko web dizajna.Bio vlasnik amxx-balkan-a,i trenutacni vlasnik webhosting & webdizajn sajta
Ime i prezime : Nikola Jorgic
Godiste : 15 godina
ID na gamersu : ID: 17225
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora : “World of Warcraft”
Zasto bas vi ? :

[I]Pa kao prvo, smatram da sam sposoban za tu poziciju.Mogu doprinijeti poboljsanje G.BA sajtu, kao i navedenom forumu.Smatram da sa svojim trenutnim "World of Warcraft" iskustvnom mogu uputiti nove igrace, posavjetovati ih kritikovati ili slicno.
Wowa igram 4 godine, nikada nisam preferirao privatne realme i sposoban sam da pomognem u raznim oblastima ui/addons/config etc.
Koliko sam odgovoran, pa ja licno smatram i previse.Stvari shvacam veoma ozbiljno i uvijek trazim neko resenje, ako nista alternativu.
Uglavnom, zelim da budem dio teama gamers.ba i da dam maximum za ovaj site!
Nadam se da cu bar dobiti svoju sansu da se pridruzim, jer sam ulozio prilicno truda u ovu aplikaciju.

Da ne duzim previse, ukoliko Vam oko zapadne za ovu aplikaciju, cut cemo se za detalje.

Caturix <3 Peace [/I]
Ime i prezime :Izudin Cakaric
Godiste : 1991
ID na gamersu : 51500
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora :coffee shop
Zasto bas vi ? :pa mislim da bi mogao zadovoljavajuce odraditi svoj posao imam vremena,znanja,godina,nisam balavac,postuje pravila sitea...mislim sami odlucite da beze ne nabadam ovdje
Hvala na ukazanom povjerenju , nadam se da cu to opravdati ..

Post dobio aplauz od nera_f

Ime i prezime : Dino Becirovic
ID na gamersu : 4022
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora : Coffe Shop
Zasto bas vi ? : Pa dugo sam tu, vrijeme je za neke promjene, dobro cu obavljat duznost, nema vishe zezanja.
Ime i prezime : Adnan Kadić
Godiste : 20
ID na gamersu : 24543 al drugi je profil, jer sam na starom zaboravio pass 4195 ID na njemu
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora : CS il bilo koji drugi podforum koji se tiče Hardware-a
Zasto bas vi ? :
Hmmm , provodim mnogo vremena Online, tako da bi non stop bio prisutan serveru što znaš i sam znaš me sa TS :))
Nadam se da ću dobit tu "zehru" povjerenja :D
Ime i prezime : Semir Niksic
ID na gamersu : 10116
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora : Development & Web design
Zasto bas vi ? : Old sql member, znam dosta o gore navedenom podforumu, trebao biti mod, al evo sad se opet ukazala prilika, da napravimo nesto dobro od ovog sajta
Ime i prezime : Haris Mesanovic
ID na gamersu : 29501
Podforum na kojem bi zeleli da imate moderatora : Podforum "Serveri"
Zasto bas vi ? : Razumijem se perfektno u servere znam sve sto se tice servera...podesavanje servera...hmm to vise sluzi za LAN ali eto..Pravio sam servere za lan na 2/3 turnira u sarajevu, FIX FPS servera i ti vazni preformansi za za bolju igru.Sto se tice servera hostovani, i tu sam HIGH...treba dotjerati server, dodati, izmjeniti, popraviti...taj sam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.