Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Gaming Movies Prijedlog] GM Battles

268 pregleda · 20 odgovora · otvorena 14.05.2011. u 10:37

Pozdrav svima,

Sigurno ste vecina culi o MovieNations Pride, a oni koji nisu, radi se o moviemaking fights. To u principu, ide ovako, jedan moviemaker dize fight, bira pesmu, a neko drugi se javi, i oboje dobiju iste demoe i moraju uraditi movie sa istom pesmom.

Eh sada, posto vidim sve vise aktivnih moviemakera na forumu, moji prijedlog je da se dizu ovakvih Gaming Movies Battles.

Ne treba nikakve nagrade, medalja i tih stvari, cisto radi zabave, i da malo aktiviramo podforum.

Npr ja dizem temu [GB] bioniC, postavim tu neka pesma i cekam da neko odgovori na to. Kad se dogovorimo, neko iz GM Battles organizaciju (nacicemo 2-3 clana) postavi demoe i mi imamo npr 1 nedelja da uradimo klip. Eh sad, bice mnogo negativnih komentara tipa bilo je vec ovo, ne moze itd. ali ovo mozemo cisto 4 fun da uradimo.

Recite sta mislite o ovome. Ja mislim da je dobra ideja, da se malo razvije ovaj podforum, jer ima nadeznih moviemakera, a forum je inaktivan.

PS Ja cu uploadati svaki klip na moj kanal, dobicete cca 400 views za 2 dana, cisto da vas pomognem da vam ljudi prepoznaju.

Im out
cya~
Odlicna ideja .

Nedavno sam se zainteresovao sa moviemaking i poceo pomalo raditi.

Imas moju punu podrsku u tom projektu
Odlicna ideja, na princip kao sto je bio SM iz FanArt-a.

Samo naprijed! :)

@ bioniC :

Ako bude trebala bilo kakva pomoc, tu sam. :)
Gamers ima sjajnih movie makera i ovo ti je strašna ideja. Dobro je i za movie makere, ali i da ovaj podforum oživi.

Mozda se i ja prijavim da učestvujem
Tema bi trebala biti u sticky i ići u zamiljivije, ovo je savršen prijedlog
- Ideja odlična . Imaš podršku od mene !
Imao sam ovakvu slicnu ideju, ali nisam bio upoznat kako to ide.
Mislim da je ideja sjajna, prije u ovom podforumu nije bilo 2-3 mm-a,
dok sad ih ima dosta i vecinom pocetnika i par kvalitetnih mm-ova. Pored ovih prijedloga trebalo bi dodat ovdje jos 2 ili 1 moderator jer ima samo jedan aktivan(miire). Sve u svemu sjajna ideja, da malo prestignemo FA podforum
chaseN1 je napisao/la:
Imao sam ovakvu slicnu ideju, ali nisam bio upoznat kako to ide.
Mislim da je ideja sjajna, prije u ovom podforumu nije bilo 2-3 mm-a,
dok sad ih ima dosta i vecinom pocetnika i par kvalitetnih mm-ova. Pored ovih prijedloga trebalo bi dodat ovdje jos 2 ili 1 moderator jer ima samo jedan aktivan(miire). Sve u svemu sjajna ideja, da malo prestignemo FA podforum
Ako se otvori contest za moderatora rado bi se prijavio, i onako sedim 3-4 sata na PC'a i kisnem na g.ba
KRY1337 je napisao/la:
Ako se otvori contest za moderatora rado bi se prijavio, i onako sedim 3-4 sata na PC'a i kisnem na g.ba
Takoder, jer mislim da ovaj podforum ima dosta potencijala i ako se sad izabere dobar kordinator mogao bi se g.ba vratite na "putove stare slave".
Dobra zamisao!
Sto je najbolje od svega, nije tesko ostvariva!

Samo nema bas puno njih koji fkt dobro znaju oko MM-a

Ako bi to doprinijelo vecem odzivu, mozete staviti npr. 100 bodova dobija pobjednik !

Ali najbitniji je takmicarski duh i zelja za pobjedom, za dokazivanjem...

J**o bodove dacu ja ako bude trebalo bodova ko pobjedi na prvom battle-u....
KRY1337 je napisao/la:
BioniC definitivno si zaslužio moderatora. Najbolji moviemaker na gamers.ba

Dobra ideja!
ReaveNz je napisao/la:
BioniC definitivno si zaslužio moderatora. Najbolji moviemaker na gamers.ba

Dobra ideja!
Moderator se ne zasluzuje ako predlozis nesto, jel' tako ?

- moderatora mozes samo zasluziti tj. dobiti kad dizes pomazesh drugima, dizes tutoriale i kad znas o tom poslu.

On jest' dobar moviemaker i to, on radi style koji ostali moviemakeri to na g.ba ne rade. Svako ima svoj stil, npr hejm1 ima dnb still, tj. sve nekako brzo i sa cistim bojama, dok bionic voli vishe nekako tamno, ludo, screamo.

Naravno da se bioniC zalaze, nemam nista protiv Andreja, samo kazem.

Nvm ako je on najbolji moviemaker na Gamers.ba, opet ne utjece to na postizanje ove pozicije. Takodjer i na gamersu se nalazi RavenTL koji je na Balkanu najjaci moviemaker, pa nije moderator.

Shvatam ja da ti malo dr**s na Bionica, nema to veze, ali pure true

- Ideja je dobra, contest ce biti odrzan 100%, taj contest ce biti za nekoliko dana, tj. da prvo vidimo prijave ...

A ovaj gore sto govori da se "OZIVI" ovaj podforum ?!

Od kako sam ja dosao, moviemakera je doslo puno, sto pocetnika, sto vech dobrih likova. Mozete pitat Vlado, Relu i ostale iz administracije.

I da, ovaj podforum je imao oko 5 contesta, i ne vidim zasto je inaktivan, svaki dan neki novi klip izadje.

hf
miire je napisao/la:

- moderatora mozes samo zasluziti tj. dobiti kad dizes pomazesh drugima, dizes tutoriale i kad znas o tom poslu.

On jest' dobar moviemaker i to, on radi style koji ostali moviemakeri to na g.ba ne rade. Svako ima svoj stil, npr hejm1 ima dnb still, tj. sve nekako brzo i sa cistim bojama, dok bionic voli vishe nekako tamno, ludo, screamo.

Nvm ako je on najbolji moviemaker na Gamers.ba, opet ne utjece to na postizanje ove pozicije. Takodjer i na gamersu se nalazi RavenTL koji je na Balkanu najjaci moviemaker, pa nije moderator.

- Ideja je dobra, contest ce biti odrzan 100%, taj contest ce biti za nekoliko dana, tj. da prvo vidimo prijave ...

Od kako sam ja dosao, moviemakera je doslo puno, sto pocetnika, sto vech dobrih likova. Mozete pitat Vlado, Relu i ostale iz administracije.

I da, ovaj podforum je imao oko 5 contesta, i ne vidim zasto je inaktivan, svaki dan neki novi klip izadje.

hf
Dr**m na bioniCa?

Lud si mi nešto

BioniC diže redovno teme, a šta raventl radi? Kad je zadnji put ušao? Hvala ćao
ReaveNz je napisao/la:
Dr**m na bioniCa?

Lud si mi nešto

BioniC diže redovno teme, a šta raventl radi? Kad je zadnji put ušao? Hvala ćao
Stani, ostali moviemakeri ne dizu teme ? RavenTL nije toliko aktivan, ali ti govoris da je on najbolji moviemaker na Gamersu ? Po cemu je najbolji moviemaker ? Svako ima svoju odabir, ali tvoj odabir FAILA, jer ne mozes usporedjivati neciji stil sa nekim drugim stilom.

Kakogod, ne citiraj me, jer nemas sta pametno za reci

1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
miire je napisao/la:

hf
Whooah, nisam digao temu za raspravu. Resite to preko PM.

Oko tutoriala, imam puno koje bih htio da uradim samo da nadjem malo vremena za sebi Sve nesto moram uraditi, sto skola, sto nesto za posao i tako to. A planiram tutorial uraditi za sync, velocity, nesto oko after effects, twitch, optical flares, boje itd.

Oko status moderatora, ne hvalim se ali mislim da bi mogao da radim dobro. Msm vidim da si manje aktivan nego sto si bio ( =( ), i mislim da bih mogao da ti malo pomognem, sredimo podforum jos bolje nego sada.

Oko contesta, imam neke lepe ideje, npr da se to odvija po sezone, 1va sezona ko ima najvise pobjede dobija 100, 150 bodova, a sledeca sezona isti taj pobjednik bude sudija, sredit cemo to, i tako. Pricat cemo na Steam oko toga.

Opet cu reci, necu da se svadjate zbog mene. Prijatelj sam sa oboje, i ne bih da unistim to prijateljstvo samo zbog sto sam rekao da bih mogao da budem moderator. Cya~

Post dobio aplauz od miire

KRY1337 je napisao/la:
Whooah, nisam digao temu za raspravu. Resite to preko PM.

Oko tutoriala, imam puno koje bih htio da uradim samo da nadjem malo vremena za sebi :( Sve nesto moram uraditi, sto skola, sto nesto za posao i tako to. A planiram tutorial uraditi za sync, velocity, nesto oko after effects, twitch, optical flares, boje itd.

Oko status moderatora, ne hvalim se ali mislim da bi mogao da radim dobro. Msm vidim da si manje aktivan nego sto si bio ( =( ), i mislim da bih mogao da ti malo pomognem, sredimo podforum jos bolje nego sada.

Oko contesta, imam neke lepe ideje, npr da se to odvija po sezone, 1va sezona ko ima najvise pobjede dobija 100, 150 bodova, a sledeca sezona isti taj pobjednik bude sudija, sredit cemo to, i tako. Pricat cemo na Steam oko toga.

Opet cu reci, necu da se svadjate zbog mene. Prijatelj sam sa oboje, i ne bih da unistim to prijateljstvo samo zbog sto sam rekao da bih mogao da budem moderator. Cya~
Dobra ideja , mislim to po sezonama :),ono na pocetku sedmice,digne neko temu i izabere protivnika ili da se neko prijavi i ima vremena do petka ili do nedjelje,i onda se u petak navece ili u nedjelju navece postavljaju ti klipovi sto su ih ti momci uradili.
Meni se sviđa ideja, treba to realizovati
svaka cast majstore na ideji
nadam se da ce bit puno novi cs videa jer sam sve sa yt-a pregledo 8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.