Kao što već možete i naslutiti od naslova, sinoć sam napravio jedan bad-ass baron steal sa SORAKOM ( XD ), a srećom cijeli match sam snimao pa mi treba neko ko će uraditi sljedeće:
1. Skinuti replay priložen uz ovaj tekst (na dnu)
2. Snimiti samo dio gdje se ks-a Baron (a može i teamfight prije, po izboru
). Također ostaviti par sekundi poslije dok chat ne prođe, kad svi pišu "hahahah" itd itd.
3. Kropati samo taj dio...
4. Snimiti kao .avi ili bilo koji drugi format koji mogu uploadovati na youtube, te mi poslati taj snimak
Par informacija:
KS barona se desio negdje između 25. i 36. minute... naime, 36. minuti match se završio, ali također nisam ni upratio tačno vrijeme kada se to desilo pa... jbg, da prostite na izrazu, možda ćete morati i to malo provrtiti...
Download do replaya:
http://www.megaupload.com/?d=LGLU7DCA
Također, vrijedi napomenuti da je replay sniman uz pomoć "LOL Replay" programa, pa pretpostavljam da ćete morat i preko njega otvoriti ovaj isti fajl...
Najvrijedniji će dobiti ove bodove, a ostali koji urade, a ja ne uzmem njihov snimak, će dobiti utješne aplauze
Unaprijed se zahvaljujem!
1. Skinuti replay priložen uz ovaj tekst (na dnu)
2. Snimiti samo dio gdje se ks-a Baron (a može i teamfight prije, po izboru
). Također ostaviti par sekundi poslije dok chat ne prođe, kad svi pišu "hahahah" itd itd.3. Kropati samo taj dio...
4. Snimiti kao .avi ili bilo koji drugi format koji mogu uploadovati na youtube, te mi poslati taj snimak
Par informacija:
KS barona se desio negdje između 25. i 36. minute... naime, 36. minuti match se završio, ali također nisam ni upratio tačno vrijeme kada se to desilo pa... jbg, da prostite na izrazu, možda ćete morati i to malo provrtiti...

Download do replaya:
http://www.megaupload.com/?d=LGLU7DCA
Također, vrijedi napomenuti da je replay sniman uz pomoć "LOL Replay" programa, pa pretpostavljam da ćete morat i preko njega otvoriti ovaj isti fajl...
Najvrijedniji će dobiti ove bodove, a ostali koji urade, a ja ne uzmem njihov snimak, će dobiti utješne aplauze
Unaprijed se zahvaljujem!