Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 20 bodova

Demo HELP

131 pregled · 7 odgovora · otvorena 04.06.2011. u 04:32

Vak .. udjem u nonsteam , kucam "record gamers.ba" da se snima itd itd , igram pola sata ... odem u cstrike pi**e materine foldere nemgu ga naci ?

Kucem playdemo "gamers.ba " ili viewdemo "gamers.ba" demo ide regularno :s

Jednu particiju imam , imam 2 nonsteam cs'a , jedan steam ?

Kucam u searchu ime demo'a nema ga ?
Problem je u tacki. Kad kucas record gamers.ba ime demoa ce bit gamers.dem u cstrike folderu, a tacka i iza nje .ba se brise . Znaci umjesto record gamers.ba kucaj record gamers_ba

Edit:
Onda pretrazi sve cs foldere za .dem ekstenzijom, pa i citav disk mozda naidjes na ns demoe, toliko. =D
codex je napisao/la:
Problem je u tacki. Kad kucas record gamers.ba ime demoa ce bit gamers.dem u cstrike folderu, a tacka i iza nje .ba se brise . Znaci umjesto record gamers.ba kucaj record gamers_ba

Edit:
Onda pretrazi sve cs foldere za .dem ekstenzijom, pa i citav disk mozda naidjes na ns demoe, toliko. =D
gamers.ba je samo bio primjer

NEMAM NIJEDNOG NON STEAM DEMO'a ?

Steam demo'e nadjem ono cstrike/vavle
za V42 C:games/CS 1.6 v42 FULL/cstrike
Obicni p47 C: Program Files/valve/cstrike
za steam C: Program Files/Steamsteamapps/ime tvog acc/counter-strike/cstrike
Vidi probaj kad snimis demo izadji iz CS-a onda kad udjes u

Counter-Strike/Cstrike/ i tu idi ono da ti lista bude details
onda vamo kliknes da ti sortira po datumu i nadjes ;)
Preko NON-Steama mi se isto dešavalo. Uslikam ScreenShot a nema ga. Snimam demo a nema mi ga sačuvanog.

Rešio sam problem tako što sam reinstalirao Counter-Strike.

Sretno :)
Reinstaliraj cs.

Ja sam imao isto tako nesto imam i sad kad uzmem ss on se spasi ali kad otovorim sliku crna,za sacuvanje demoa sam isao na reinstall i sada moze a za ss ovo ni dan danas veze nemam
dYi je napisao/la:
Reinstaliraj cs.

Ja sam imao isto tako nesto imam i sad kad uzmem ss on se spasi ali kad otovorim sliku crna,za sacuvanje demoa sam isao na reinstall i sada moze a za ss ovo ni dan danas veze nemam
Ako imas Win7 mozda ti pravi problem driver za graficku. Meni je tako bilo preko ESL Wire, tj kad je uzimao SS bili su crni ali nisu me ban jer su znali za taj problem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.