Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Program za otkrivanje passworda u racunaru

263 pregleda · 19 odgovora · otvorena 10.05.2011. u 23:49

Znaci naslov govori sve

Treba mi program koji ce mi ispisati sve passworde koje sam ukucavao u racunaru.

Molim samo provjereni linkovi.

Hvala!
massiv je napisao/la:
warrez zabranjen.

btw keylogger ? ;D
Kakav warez haveru? Keylogger nema veze sa ovim šta on hoće :S Keylogger kupi podatke koje neki drugi korisnik kuca u login forme, a šifre koje su već (nekad prije) ukucane nema šanse da vidi.
dixbn11 je napisao/la:
Kakav warez haveru? Keylogger nema veze sa ovim šta on hoće :S Keylogger kupi podatke koje neki drugi korisnik kuca u login forme, a šifre koje su već (nekad prije) ukucane nema šanse da vidi.
Ne znam ja meni su rekli da je warez zabranjen
dixbn11 je napisao/la:
Ajd sta pricas kad ne znas, ne kupi samo login pwd forme, nego kupi svako je***o slovo/znak koji je otkucan na tastaturi.
MaryJane je napisao/la:
Ajd sta pricas kad ne znas, ne kupi samo login pwd forme, nego kupi svako je***o slovo/znak koji je otkucan na tastaturi.
Kako koji, nauči razliku između stealera i keyloggera ;)
dixbn11 je napisao/la:
Kako koji, nauči razliku između stealera i keyloggera ;)
hahahah kako si lud ^^
massiv je napisao/la:
warrez zabranjen.

btw keylogger ?
odakle to da je primjer keylogger warez o.o
imas free keyloggera, stealera etc
phail
xplOsiON je napisao/la:
odakle to da je primjer keylogger warez o.o
imas free keyloggera, stealera etc
phail
Ne znam ja nista
massiv je napisao/la:
Ne znam ja nista ;D
Pustite covjeka , sta ako ne zna xD
kenYon je napisao/la:
Pustite covjeka , sta ako ne zna xD
hhahahah xD
http://www.actualspy.com/
Skini softvare i instaliraj ga,javi mi se za licencni kod,pokreni i samo pritisni start monitoring i onda hide i onda će on sve snimati šta se piše preko tastaure,znači otkriva pasvorde(maloprije provjerio radi 10000000000%)
Kad odeš hide pritisneš Shift+Ctrl+Alt+F8 i izaće ti prozorćić gdje sve piše što se pisalo preko tastature
GL
hOlyshit i ovo je moje pisanje snimilo
čak je uzelo i screenshot ovog što sam pisao
U folderu:
C:WindowsSystem32config
imaš dva fajla SAM i system u njima se kriju svi passwordi sa računara ali se moraju učitati iz heša .... za to ti je potreban john the ripper ili neki sličan program .... a ako imaš 2 User acc na računaru a oba admina lako preko cmd možeš probiti drugog ... a za sve ostalo tu je backtrack...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.