Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Program za updejtovanje drajvera

107 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.05.2011. u 14:23

Probaj Driver Max,evo i ostali pa vidi =D

Driver Genius Professional Edition 2006
Driver Magician
Double Driver

Bolan staceti free program.. on ti moze sjebat pc.. sjecam se ja prosle godine skinuo jedan program za update grafickih drivera.. free naravno i jebote sve mi zivo sjebao .. znaci sve mi pobrisao u tom predjelu dje su driveri fileove ..control centar od graficke sve znaci... skini neki placeni , vala i nije tesko pronaci ...
Ne znam za Windows7...

Ja imam Windows Xp i koristim "Uniblue Driver Scanner 2011".

Da bi radio, moraš se malo napatiti i prelistati internet u potrazi za kodom za aktivaciju, ili listaj preko torenta...
DuckZz je napisao/la:
Bolan staceti free program.. on ti moze sjebat pc.. sjecam se ja prosle godine skinuo jedan program za update grafickih drivera.. free naravno i jebote sve mi zivo sjebao .. znaci sve mi pobrisao u tom predjelu dje su driveri fileove ..control centar od graficke sve znaci... skini neki placeni , vala i nije tesko pronaci ...
Pa lol gdje ces skidati odatle drivere od graficke :S ja licno koristim programe ovog tipa ali i nisu bas preporucljivi za nalazenje drivera za graficku :S Za to se ode na oficijalnu stranicu nVidia ili ATi :)
Silvers je napisao/la:
Ne znam za Windows7...

Ja imam Windows Xp i koristim "Uniblue Driver Scanner 2011".

Da bi radio, moraš se malo napatiti i prelistati internet u potrazi za kodom za aktivaciju, ili listaj preko torenta...
Evo skinuo sam taj tvoj i nasao sam odmah kod za aktivacija tako da ako neko ne moze naci nek mi se javi na PM da mu posaljem .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.