Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[2Premiuma] Driveri za racunar

192 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.08.2011. u 22:28

Dobra vecer 

Danas sam oborio sistem i podigao sam Windows 7 Ultimate 32 bit.Sve je ok,extra je sve..ali nisam bas najbolje upucen u drivere koji su potrebni za to.Pa ako ima neko ko bi mi dao sve drivere za moj racunar da bi on normalno radio  Od monitora(Samsung 2032 BW Syncmaster) pa dalje.. 

Nagrada premium.

I jos nesto,da ne otvaram novu temu.

Imam jedan veliki problem.Otvarao sam vec 2 teme povodom toga,ali mi niko nije pomogao  Problem je u tome sto ja npr ; otvorim mozillu i sad odem u cs..naravno nakon sto izadjem iz cs,mozilla ostane minimizirana(restore se) i ja hocu da je maximize,hocu da je otvorim opet...ne moze :$ moram opet da je otvaram ispocetka...Ili neke programe ne mogu nikako otvoriti(CCleaner) ja pritisnem na njega 2x...on prikaze u tabu da je otvoren,ali kad hocu da ga maximize ne moze 

btw. u proslim temama radilo se o XP...a sada je Windows 7,ali problem je isti :$

Nagrada premium.

Hvala vam unaprijed
Hajde na fb da ti rijesim taj prvi problem gore.

Post dobio šamar od 4rm4n1

Drugi problem:
Druze i meni se to desava.
Kad izadjes iz cs-a i to ti se desi,udji opet u cs i izadji i mozzila ce normalno raditi!
Meni se to isto desava samo sto ja kad stisnem alt+tab tj. iz cs-a odem u mozzilu slika na mozzili poludi  ,zatim se ponovo vratim u cs pa opet na mozzilu i onda je sve normala.
Demonijak je napisao/la:
Drugi problem:
Druze i meni se to desava.
Kad izadjes iz cs-a i to ti se desi,udji opet u cs i izadji i mozzila ce normalno raditi!
Meni se to isto desava samo sto ja kad stisnem alt+tab tj. iz cs-a odem u mozzilu slika na mozzili poludi  ,zatim se ponovo vratim u cs pa opet na mozzilu i onda je sve normala.
ma meni CCleaner ne moze nikako da se pokrene(pokrene se,ali ja ne vidim sta radi :S) xD
amsi je napisao/la:
ma meni CCleaner ne moze nikako da se pokrene(pokrene se,ali ja ne vidim sta radi :S) xD
Ma kad ti se to desi samo udji ponovo u cs i izadji.
Meni bar to pomaze,jer i meni neko pise na fb-u a ja nevim da pise :S
Evo Admira je isto imala taj problem rijesila ga je i sve 5 evo:

-Skni Driver Scanner od Uniblue izvoli link

http://www.uniblue.com/software/driverscanner/

e sad, kad ga instaliras potreban ti je aktivacijski kod,da bi ga morao koristiti al on se nazalost mora kupiti nekoliko $.

Nema frke, na PM ti dam kod, radi 1000 %, ne znam smijem li davat ovdje ovako.

Skine ti sam sve drivere koji su ti potrebni za komp i radi sve 10

ovako to izgleda

ovdje upisujes aktivacijski kod

;D

Drugi problem, ukljuci, automstko da ti windows radi update,time ces rijesit to sto se ne otvara browser, ili koristi google chrome, a ima i treca opcija.

Za sve ima rijesenje

;)

Hvala prijatno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.