Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolja strateška igra.

746 pregleda · 32 odgovora · otvorena 10.05.2011. u 17:30

Dakle dobio flat, skidam poslanike, skidam gace trebama, skidam Bogove, skidam zvjezde i ostalo. Igrao sam par strateskih igara AOE III i Hooligans Storm Over Europe pa se nalozio ocu da skinem jos barem jednu koja je kvalitetna i realna, npr. vrijeme Osmanskog Carstva, Austro-Ugarske ili II i I WW a ne tamo nešto da se gađaju akumulatorima(mislim na fantazije roboti i to) ili da su likovi ko da su od plastelina (ima ona nešto ROME sta ja znam). Dakle po vama najbolja strateška igra i objasnite zasto. Hvala. 
Rise of Nations :)
Making History
AOE III :)

ove tri igrice su po meni najbolej strateške igre :)
Moze li mi neko rec neku dobr stratesku igru gdje mogu da gradim zamkove, spremam vojsku nesto iz srednjeg vijeka:D
ARAGORNLoR je napisao/la:
Moze li mi neko rec neku dobr stratesku igru gdje mogu da gradim zamkove, spremam vojsku nesto iz srednjeg vijeka:D
Imaš Stronghold :D
Auhhh....
Ne igram toliko strategija ali jedne od najboljih su:

1. Empire Earth I

Samo kad pomislim na tu igru,tera me da je skinem i opet igram. Toliko mi je zabavna nikad me ne smori. Grafika nije ko zna sta s obzirom da je izasla 2000-tih. Ali ko je igrao zna sta hocu reci.

2. Age of Mythology

Odlicna igra. Svidjaju mi se misije. Zabavna je. I ona kao i Empire Earth nema neku dobru grafiku, ali igrica je veoma dobra... PREPORUCUJEM!

Stronghold je po meni jedna od najbolji strateski igrica sto se tice doba kada su se koristile strijele i macevi.......

Stronhold 2 nisam igrao jer nisam nasao kvalitetan torent ali ja msm da i ona nije losa :D

Takode Empire earth 2 bi volio da probam mislim da nije losa....Sto se tice Total wara ja mislim da oduzimaju bas previse vremena dok se snades trebati 4-5 dana samo da upoznas osnove igrao sam samo Rome total var(valjda se tako pise) :):):)
Stronhold, Empire Total war, Rise of Nacion - po meni najbolja ikada 8-)
CoH definitivno
Ostale koje se meni dobre:
AoE svi dijelovi
Port Royal (strategija/simulacija brodova)
Age of Mythology + Titans
Stronghold
Hooligans storm over Europe
Great battles of Rome
Rome total war, a ako mozes cekati RTW 2 od 3 septembra  ;)
stronghold je tu bez premca...
aoe je takodjer extra, svi dijelovi
Po meni ako hoces iz Osmanskog/Austrougarsko onda definitivno Age of Empires 3, a ako hoces srednji vijek onda Age of Empires i skidaj izasla je bas nova HD verzija i ekspanzija Forggeten Empires pre 3 dana, ubacni Sloveni, Madjari, Italijani, Indija i Inke... Age of Mythology isto je dobra ako volis mitologiju, Warcraft 3 to je obavezno, Dawn of War(fantazija) isto je dobra, a od poteznih Civ3, onda Koh.. I vecinu ovih sto su ostali naveli..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.