Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija + Anketa] - Misterija/Čudne priče?

442 pregleda · 30 odgovora · otvorena 03.05.2011. u 09:59

Pozdrav!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo Digao sam Diskusiju + Anketa u vezi Misterija/Čudnih priča koje se ne dešavaju svaki dan.U ovoj Temi pišite znači isključivo o Misterijama/Legendama i svakim čudnim/strašnim stvarima.

Meni je jedna od najvećih Misterija bio KGB (SSR-a) i AREA51 ("imate i film na osnovu realnog događaja". Nemojte SPAMATI po temi, DA NE BIH ZAVRŠILA U KANTI!!

Pišite malo nemojte biti lijeni, HF

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bohemian Grove. Guglajte.
za one koji nisu, pogledajte The Arrivals ili Dolasci, fakat pojma nisam imao dok to nisam pogledao, nisam znao tko su ti masoni, illuminati,o misterijama raznim, vrijedi pogledati
Naravno da volim....

Posebno ako neko priča...
Strašna atmosfera xD
Tarik_ripazha je napisao/la:
Jedino zanimljiva legenda o ''Nessie''
ta mi se legenda svidja,nekako ima potencijala , steta sto je izmisljena ali cini se lijepa prica koju mozes pricat djeci bgm
Viasat Explorer najaci kanal sto se toga tice tj.misterija/zavjera

Bas je nedavno bila emisija o Zoni 51
(evo naso sam jedan dio tj. opis emisije )

c/p
[I] American documentary series from 2004

Area 51. A mysterious stark terrain 90 miles north of Las Vegas goes by many names but most refer to the region as Area 51. Since the late 1950s, an array of UFO sightings has been reported above its skies. In 1989, revelations of Las Vegas resident Bob Lazar brought Area 51 to international attention. Lazar claimed to possess amazing inside information, but he wasn't the first to state that something strange was going on. Those who discount Lazar's theories think the US government kept its activities from the general public for a more plausible reason. The base, built at the Cold War's height, housed testing of cutting-edge aviation technology. The cloak of secrecy was to keep the Soviet Union in the dark, not the American public, and experts expostulate that the government perpetuated these theories to disguise its real activities.

Genre: Dokumentti
Original titel: Conspiracy?
Episode: 4
Fra: 2004 Yhdysvallat
Type: sarjat
[/I]
c/p

Isto tako bila je emisija o

nessie the loch ness monster
kao i o cuvenom BIGFOOT-u
CAk fol postoji i slika kako ga je neki amer usliko - i sad XX godina poslje tim strucnjaka nekakvi experti za rekonstrukciju dogadaja na osnovu ti slika pokusavaju docarat kako je izgledo - Na kraju se ipak ispostavilo da nije ni postojalo nego da je neko napravio kostim kojji je ovaj fotograf slikao - i da na kraju emisije tim istim strucnjacima nije bilo jasni kak osu prije XX godima mogli mapraviti tako realan kostim koji je bio tako napredan za tadasnji HOOLYWOOD

i da sto se tice misterija volim pogledat iako znam da 99% toga nije istina !

- Uh sto se ispisa ovoliko nisam piso od rata !
MAND4 je napisao/la:
Bohemian Grove. Guglajte.
Krasno.

Site: Click

i btw. ako neko zna više o "Secret Society"
Twistter je napisao/la:
Krasno.

Site: Click

i btw. ako neko zna više o "Secret Society"
^^
Iako je dosta stvari oko ovoga misterija, ima dosta koliko-toliko provjerenih podataka na netu ... jedva čekam da neko baš prikaže sve oko njega

Što se tiče secret society, pogledaj Arrivals (nez tačno koja epizoda) - oni tu objašnjavaju dosta stvari.
Arrivals sam gledao čak 2. puta.Znam da su mi neke epizode falile jer sam skidao sa FreeZone .Al O5 ima fkt. stvari na netu koliko hoćeš o tome.
http://www.val-znanje.com/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=3&Itemid=55&limitstart=9
Imali neko da mi da link (PM ili GB) da online gledam The Arrivals posto vidim da je to neka jaka emisija pls 9-)

Sto se tice teme volim te price,sjecem se prije je bilo na Zone Realitiju emisija o Big Footu (nadam se da znate sta je to) dali postoje i prvo prikazuje ljude koji su ga vidjeli i gdje,zatim tim strucnjaka odlazi na to mjesto da istraze dali je on stvarno tu zivio i dali postoji.

Jaka emisija pravo sad neznam imali je jos .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.