Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija + Anketa] - Misterija/Čudne priče?

442 pregleda · 30 odgovora · otvorena 03.05.2011. u 09:59

Pozdrav!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo Digao sam Diskusiju + Anketa u vezi Misterija/Čudnih priča koje se ne dešavaju svaki dan.U ovoj Temi pišite znači isključivo o Misterijama/Legendama i svakim čudnim/strašnim stvarima.

Meni je jedna od najvećih Misterija bio KGB (SSR-a) i AREA51 ("imate i film na osnovu realnog događaja". Nemojte SPAMATI po temi, DA NE BIH ZAVRŠILA U KANTI!!

Pišite malo nemojte biti lijeni, HF

----------------------------------------------------------------------------------------------------
I ja volim te price oko "Zone 51" i one oko vanzemaljaca tamo oko 60-tih godina,cak su izasle vijesti prije nekoliko dana da je neko tamo iz Americke vldae potvrdio da su sletjeli vanzemaljci u to prodrucje i da su im caprkali po tijelima u "Zoni 51" 9-)
Jutro !

Evo da napisem nesto i ja,nadam se da necu puno fulit temu .

Uglavnom te price o duhovima,vampirima i ostalim sranjima su mi sad smijesne,prije mi je puno zanimljivije bilo .

Al eto danas mozda volim kada pokrenemo diskusiju o masonima-illuminatima jer svaki put saznam nesto sto nisam znao i shvatim da mi je to pred nosom

Naravno cuo sam i za Area 51,al neznam stvarno nemam nekih komentara za to .
Mart 25, 1948 New Mexico pad nlo-a ovo je po meni najveca misterija i ja vjerujem da su pali i vjerujem da postoje za ostale me boli qrac

Ma volim samo jednu pricu, pricu u kojoj se spominje cura svacija Marijanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ostale price me ne zanimaju nemam vremena za vanzemaljce nake ha hu
Najveca misterija je za mene "Osamam Bin Laden", dali su ga Amerikanci izmislili ili stvarno postoji ? Citao sam na sa-x to o vanzemaljcima, mozda je i to jedna izmisljotina, a mozda i nije ? Mozda su samo htijeli da privucu paznju. Mnogo bi se pitanja moglo postaviti, ali malo odgovoriti.

~ poz
Jao ^^

Čitam ja ona Nostradamusova proročanstva. Zagledao sa ja i sve mirno tišina. Kad stara pokuca na prozor. Ako je tad nisam izbacio iz kuće neću nikad.
Volim ove misteriozne filmove ^^
reaveNz je napisao/la:
Jao ^^

Čitam ja ona Nostradamusova proročanstva. Zagledao sa ja i sve mirno tišina. Kad stara pokuca na prozor. Ako je tad nisam izbacio iz kuće neću nikad.
Volim ove misteriozne filmove ^^
Hahah

Da fkt. zaboravio sam i to reći da su filmovi prejaki kao Nacionalno Blago,(Ne znam ime filma ali radi se o Novom Svijetskom Poredku). Iskreno može se neko nadovezati temu ako znas kakvi Filmova o misteriji?
Inače volim teorije zavjere, imam dosta tih knjiga, jedna od jačih mi je Sveti gral, sveta krv.
Samo kad ako čovjek hoće da se zadubi malo u te zavjere, prvo mora imati osnovno predznanje o oblasti čiju zavjeru čita, i mora dobro znati da povezuje stvari i tako. Jer u mnogim filmovima i knjigama ima dosta laži, i čovjek bez predznanja, bez dosta pročitane literature ne može definisati 'krive i prave' stvari.
Zanimljivi su nekad pogledam nesto zanimljivo a u vecini slucaja se ismijem fino
Ja sam bas neki dan skinuo "History channel - Ancient Aliens - Season 2" .Znaci dodje 10 emisija koje traju po 45 min .Uglavnom se govori o vanzemaljcima koji su posjetili svjet prije nas .Govori o grckim bogovima kao vanzemaljcima .Jako dobro uradjene emisije i tako uvjerljive .Kako su izgradjene piramide ?Kako objasniti Zeusa ,boga Ra ? Zasto je u svakoj kulturi na slican nacin prikazan "bog" .Podzemni gradovi ,bermudski trougao .... Hitler i njegova moc .Kako je Hitler osvojio toliko teritorije u samo nekoliko mjeseci ?Kako su njemci prvi izmislili rakete i raketni pogon ? Jesul oni izmislili ?
Preporucujem svima da pogledaju ovo .Promjenit ce te misljene o historiji i gledat ce te stvari malo na drugaciji nacin
Bilo je prije tih emisija na Zone Reality-u ne znam imal' još. Znam da sam visio pred TV-om i to gledo.. Ekipa iskusnih ljudi dolazi u mjesta odakle ih ljudi zovu zbog sumnje na duhove i slično..
Pogledaj ovaj video : http://www.youtube.com/watch?v=ohL4r8LxS3w
Iskren da budem, volim pogledati neki dokumentarac koji govori o NLO, pratio sam i emisiju na Zone Reality koja govori o čudesnim ozdravljenjima.
Posebno mi je zanimljiva, kao i mnogima, priča o padu NLO objekta u New Mexico-u i zataškavanje Vlade SAD-a o tom pitanju. Mnog ljudi je svjedočilo da su vidjeli neobična bića, mršava i malena koje je američka vojska odnijela u svoju bazu - vanzemaljce. Po nekima je upravo ovo najveća tajna koju čuvaju Sjedinjene Američke Države, i koja možda nikad neće biti otkrivena.

Uglavnom, da ne nabrajam sad, ima mnogo poučnih i interesantnih emisija na temu misterija i (ne)mogćih otkrovenja. Da se razumijemo, na ovu temu bi se moglo raspravljati koliko ti srce poželi.
ovi sadaslji horori , glupost sve (drakule, vmpiri demoni ha hu)
sve sama glupost i ne mozes se prepast...
najbolje dak se svim skupimo, pogase se svjetlča i neko isprica pricu baziranu na istinitom dogadjaju, e to je prava je***a a ne ove holivudske gluposti
Volim čitati o tome i dosta toga mi je i zanimljivo, al' ima i onih gluposti koje ne mogu smisliti. To su naki zli duhovi ofo ono i priče o vampirima i vampirizam. Neke od tih misterioznih priča koje su me baš zainteresovale su Bermudski trougao, Amytiville slučaj, reinkarnacija James M. Hustona i Atlantida. Amytville slučaj je u nekim segmentima poprilično glup, ali ima stvari koje nije lahko ni objasniti a ni shvatiti.

Ako nekog interesuje još nešto nek' mi se javi na PM da mu pošaljem link za 3 PDF knjige "Misterije, Neobjašnjivi Fenomeni". Nije warez jer je lik koji je radio te knjige postavio ih na internet za download.
Pa to mi je nesto najdraze .

Gledam redovno na Njemackom RTL II emisiju X-Factor stvarno prejaka emisija bude nekoliko isjecaka o nekim misterijama/duhovima i na kraju pokaze sta je izmisljeno sta je istinito .
gost rajder

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.