Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igraci BiH u cs

1.681 pregled · 66 odgovora · otvorena 03.05.2011. u 00:11

Pozz svima

Oduvjek se pitam i razmislaj....

Nasa drzava je tako mala a imamo tako jake igrace u counter strike ja ne znam ko je najbolji igrac u cs ili koji je najjaci clan u BiH ali jedno samo nemogu razumjet iz nase se drzave moze se dobar dobar team u cs sastaviti... Ovu temu sam napisao jer zelim znati dali je BiH ikad ista osvojila od counter strike turnira koje se organiziraju u drugim drzavama... i dali imamo ikakvu nagradu osvjenu...???? dali neko zna imamo li opste jak team da bi mogla ova nasa mala drzava da postane nesto da se prica o nama kao i o ostalim teamovima dajem primjer SK NIP FNATIC 3D itd... Volio bih da diskutujemo o ovom..

POZZZ
mark0ni je napisao/la:
+ finansije, niko hljeba kod nas nema od toga, pa se mora okrenuti realnoscu :)
ovaj je jedini pametan ovdje :D
gAte je napisao/la:
ima talenata i vecih nego sto misli ova evropa i cs elita
uzmimo primjer Cage nas tata sto bi se reklo, otisao u najvecu igraonu u holandiji i potro sve pro igrace tadasnjice, ko se odavno razumije u CS bit ce mu poznato ime bishOp etc...

uzmimo primjer Soble, kolko se iz prica culo da je ekipa mtw rekla da je on extra igrac i da bi puno toga mogao postici...

uzmimo primjer Laquila mashina nevidjena, ako se dan danas nadje clanak na SK gaming forumu edit ce biti za post da se tacno zna o cemu govorim, proglasen jednim od top talenata..

i danasnji heatoni milan i entel kao 2 najbolja primjera, nemam sta puno pricat o njima al svi znaju kako igraju i kad se potrude da mogu sve rijesavati uz dobar teamplay.

a da i to sto se pricalo da su swedjani top skilleri, to je za mene izmisljena prica redovno posjecujem igraonu Inferno Online i Matrix, i redovno sam igrao sitne mixeve sad igracima koji nisu u top eliti al svaki od njih je podigao igrace poput danasnjeg get_righta, il zet, il gux itd

i svi mi kazu, da smo mi veci talenti 10x nego oni, samo sto su oni 10x vise disciplinovani nego mi, i kad shvate nesto ozbiljno to tako i bude, jer se stele da bace 1 fles 10000 puta da nauce zmireci bacit a ne kao mi 2 put i haj ok, vecina BiH mentaliteta tj balkanskog je takav da nemora 1 mjesec igrat i ima opet osjecaj za igrom, a oni da neigraju mjesec danan u qrcu bi bili, zato i igraju svaki dan po 16 sati CSa 
+1

Post dobio šamar od mirofa

gAte objasnio!

Kod nas nema firmi da ulaže u e-Sport. eu4ia kao najbolja ekipa jedva da ima kojeg sponzora dok SK-Gaming ili fnatic imaju koliko hoćeš. Nisu shvatili ozbiljno eSport u BiH.
Pa jel vi mislite da je SK 1999 odma dobio masu sponzora? Jel vi mislite da su oni bez ikakvog rezultata dobili sve stu jesu? Pa da bi dobio neke jace sponzore ti moras nesto postici da oni vide da si dobar marketinski potez i da vrijedi ulagati... sto se tice ovih igraca u BiH, kakav cs nije to za njih daj im samo flasu da se pije i dzuboks da svira i savrseno.

pita
prophe7
Milan
ENTEL
nIKOLINHO

top5 po meni i 5 igraca koji mogu nesto napraviti(iako pita i prophe7 imaju drzavljanstvo drugih zemalja)
EXS je napisao/la:
Procitaj ovaj post 2x i sve ce ti biti jasno ;) objasnio brat
JEL VAS J**E GATE ?
objasni ;)

Post dobio šamar od 100kaa

koji milan koji entel , WOPAAA najjaci igrač u BiH
Skupiti 5 jakih igrača, na'fatat jakih sponzora, osigurati učešće na jačim turnirima i gaziti.
Trenutno je eu4ia najjači klan u BiH, definitivno bi sa par jakih sponzora napravili "revoluciju".
Da sponzori daju pare nekom jacem klanu od eternity(a takvih ima fala bogu) mozda bi neko i imao sanse otici i uraditi nesto na nekom turniru izvan BiH.
c1le je napisao/la:
Da sponzori daju pare nekom jacem klanu od eternity(a takvih ima fala bogu) mozda bi neko i imao sanse otici i uraditi nesto na nekom turniru izvan BiH.
+1

Post dobio šamar od mirofa

meni se gAte svidja, momak je pametan a pametno i igra :D
Kod nas nema para u tome, znam po tome kad smo trazili sponzore za qeswc, zamislite kako je onda kad neki team trazi sponzora, tesko, je*ada.
Posto nema para u tome, nece ovi momci pucati kantera i cekati da im mama prinese da jedu, da im da 20-30 ili 50km da izadju napolje, platiti skolu, gorivo etc.. Uci, radi, zivi pa kad stignes igraj se, jbg =D
yezzAAA je napisao/la:
JEL VAS J**E GATE ?
objasni 
Ponekad u tajnosti, sto pitas?
Nikola je napisao/la:
meni se gAte svidja, momak je pametan a pametno i igra :D:D
mogu isto to i za tebe :)
neznam tacnokoji klan , i neznam da li je ova informacija tacna , ali ja mislim da sam negdje cuo da je neki nas klan otisao u pariz na neko takmicenje , al' sve pare sto su ponijeli su popili , dosli pjani da igraju , samo nas osramotili ... i jos jednom kazem nemojte uzimati zdravo za gotovo , ne znam da li je inf. tacna ^^ :D
gAte je napisao/la:
ima talenata i vecih nego sto misli ova evropa i cs elita
uzmimo primjer Cage nas tata sto bi se reklo, otisao u najvecu igraonu u holandiji i potro sve pro igrace tadasnjice, ko se odavno razumije u CS bit ce mu poznato ime bishOp etc...

uzmimo primjer Soble, kolko se iz prica culo da je ekipa mtw rekla da je on extra igrac i da bi puno toga mogao postici...

uzmimo primjer Laquila mashina nevidjena, ako se dan danas nadje clanak na SK gaming forumu edit ce biti za post da se tacno zna o cemu govorim, proglasen jednim od top talenata..

i danasnji heatoni milan i entel kao 2 najbolja primjera, nemam sta puno pricat o njima al svi znaju kako igraju i kad se potrude da mogu sve rijesavati uz dobar teamplay.

a da i to sto se pricalo da su swedjani top skilleri, to je za mene izmisljena prica redovno posjecujem igraonu Inferno Online i Matrix, i redovno sam igrao sitne mixeve sad igracima koji nisu u top eliti al svaki od njih je podigao igrace poput danasnjeg get_righta, il zet, il gux itd

i svi mi kazu, da smo mi veci talenti 10x nego oni, samo sto su oni 10x vise disciplinovani nego mi, i kad shvate nesto ozbiljno to tako i bude, jer se stele da bace 1 fles 10000 puta da nauce zmireci bacit a ne kao mi 2 put i haj ok, vecina BiH mentaliteta tj balkanskog je takav da nemora 1 mjesec igrat i ima opet osjecaj za igrom, a oni da neigraju mjesec danan u qrcu bi bili, zato i igraju svaki dan po 16 sati CSa 
aa sebe ne pikas ? :$

gAte ftw ?
:-* 
reoN1 je napisao/la:
aa sebe ne pikas ? :$

gAte ftw ?
:-* :-[
ma sebe ne zelim svrstavati u ovo jer i onako su sve "heatoni" tako da sve se pokaze na vecim turnirima kako ko igra ;)
gAte je napisao/la:
ma sebe ne zelim svrstavati u ovo jer i onako su sve "heatoni" tako da sve se pokaze na vecim turnirima kako ko igra 
za mene si ti naj bolji i naj pametniji igrac , razmisljas tokom igre i tako dalje btw: hos biti na adeptu ?
reoN1 je napisao/la:
za mene si ti naj bolji i naj pametniji igrac , razmisljas tokom igre i tako dalje btw: hos biti na adeptu ?
ma ja vjerujem da hocu, mozda IQ se malo vrati do tad u formu hehe :)
gAte je napisao/la:
ma ja vjerujem da hocu, mozda IQ se malo vrati do tad u formu hehe 
samo naprijed
:)
Da ti odgovorim :D, nikad neko sa balkana nece biti kao sk,fnatic,nip, a ni lions, iz cistog razloga jer oni skoro zivi od cs-a, sve sto treba da urade je da sednu i igraju igricu, koja je prostija od super maria, dok mi sa balkana, hm, odakle poceti, em sto nemamo sponzore koji ce da ti placaju (ucesca,smestaj itd), em sto mi od cs-a ovde ne mozemo ziveti. Nece niko da pruzi ljudima sansu oni koji mogu kod nas...eo ja npr od kad sam usao u euforiju, nema kojim ljudima nisam slao mail, SteelSeries nas je odbio za neku sitnicu, a u principu, koga boli ku**c sto si ti top1 u Srbiji,Bosni itd...da samo neka ekipa dobije kod nas nesto od ovog sto sam rekao, video bi se veliki napredak, i ako bi ta organizacija ostala uz tu ekipu duze vreme, ko zna sta bi bilo, ali mislim da to nikad necemo znati. Sto se tiche pojedinacnog skilla, taj gtr, f0rest i kompanija, jesu oni trenutno bolji od nas igrachi, ali sta on moze da uradi bolje nego ti ? Sto se tiche razmisljanja, jedino sto moze drugacije da uradi od nas moze da stane, baci na drugo mesto bombu od tebe, neke sitne razlike, jedino sto bolje pucaju od nas, i sto 95% igraca na balkanu kad bi videli nick markeloff itd na TAB-u vs tebe, usrali bi se kao golubovi, to je sve u nasim glavima.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.