Ja nemam credit card, ali imam bankovni racun, ali na paypal pise samo 'add your bank account in the us', moram li ziviti u US da kupujem preko bankovnog racuna? Treba mi da uzimam steam games. Pomazite molim vas, nisam mogao naci nikakvu temu o ovome.
Diskusija
Kako namjestiti Paypal u BiH?
159 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.04.2011. u 18:42
Je li problem izvaditi credit ili debit card ? 2 dana ?
smoki je napisao/la:
Je li problem izvaditi credit ili debit card ? 2 dana ?
GiantLegend92 je napisao/la:
Jeste, imam 15 godina, i ne treba mi na 2 dana, treba mi da stavljam svoj novac unutra i da mogu da koristim kada hocu.
Onda ti jedino preostaje da ti mama digne karticu na svoje ime, ionako ako imas 15 ni bankovni nije onda tvoj ?
Ali npr. moneybookers imas opciju uplate/isplate preko bank. accounta iz nase zemlje.
GiantLegend92 je napisao/la:
Jeste, imam 15 godina, i ne treba mi na 2 dana, treba mi da stavljam svoj novac unutra i da mogu da koristim kada hocu.
Kad napuniš 16 odma trk i vadi ličnu
united je napisao/la:
Samo da ti kažem da sa 16 godina možeš izvaditi ličnu a ako imaš ličnu možeš također da imaš i VISA kreditnu karticu svoju tako da mislim da ti je to lakše nego da se peglaš preko paypal.
Kad napuniš 16 odma trk i vadi ličnu ;D
Kad napuniš 16 odma trk i vadi ličnu ;D
Neke banke nekad naprave kartice za mlade, ali uz kontrolu roditelja, znaci ne moze imati normalnu karticu debitnu/kreditnu.
Uz prisutstvo barem jednog roditelja (zakonskog zastupnika/skrbnika) moze se otvariti račun na malodobnog i on je opunomoćenik. Za otvaranje računa potreban je identifikacijski dokument roditelja (osobna iskaznica ili putovnica) i izvod iz matične knjige rođenih malodobne osobe.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.