Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako namjestiti Paypal u BiH?

159 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.04.2011. u 18:42

Ja nemam credit card, ali imam bankovni racun, ali na paypal pise samo 'add your bank account in the us', moram li ziviti u US da kupujem preko bankovnog racuna? Treba mi da uzimam steam games. Pomazite molim vas, nisam mogao naci nikakvu temu o ovome.
Je li problem izvaditi credit ili debit card ? 2 dana ?
smoki je napisao/la:
Je li problem izvaditi credit ili debit card ? 2 dana ?
Jeste, imam 15 godina, i ne treba mi na 2 dana, treba mi da stavljam svoj novac unutra i da mogu da koristim kada hocu.
GiantLegend92 je napisao/la:
Jeste, imam 15 godina, i ne treba mi na 2 dana, treba mi da stavljam svoj novac unutra i da mogu da koristim kada hocu.
Kada sam napisao 2 dana, mislio sam na cekanje kartice u trajanju od 2 dana.
Onda ti jedino preostaje da ti mama digne karticu na svoje ime, ionako ako imas 15 ni bankovni nije onda tvoj ?
Ali npr. moneybookers imas opciju uplate/isplate preko bank. accounta iz nase zemlje.
GiantLegend92 je napisao/la:
Samo da ti kažem da sa 16 godina možeš izvaditi ličnu a ako imaš ličnu možeš također da imaš i VISA kreditnu karticu svoju tako da mislim da ti je to lakše nego da se peglaš preko paypal.

Kad napuniš 16 odma trk i vadi ličnu
united je napisao/la:
Samo da ti kažem da sa 16 godina možeš izvaditi ličnu a ako imaš ličnu možeš također da imaš i VISA kreditnu karticu svoju tako da mislim da ti je to lakše nego da se peglaš preko paypal.

Kad napuniš 16 odma trk i vadi ličnu ;D
Nije to bas tako. Karticu, racun ne mogu imati malodobne osobe, i ako izvade licnu kartu sa 16 godina, to ne igra neku igru kod ovakvih stvari, licne su omogucene uglavnom zbog nekih privilegija zakonskih, tj. ja kad sam imao 16 isao sam u Hrvatsku preko te vrste dokumenta.. itd.

Neke banke nekad naprave kartice za mlade, ali uz kontrolu roditelja, znaci ne moze imati normalnu karticu debitnu/kreditnu.

Uz prisutstvo barem jednog roditelja (zakonskog zastupnika/skrbnika) moze se otvariti račun na malodobnog i on je opunomoćenik. Za otvaranje računa potreban je identifikacijski dokument roditelja (osobna iskaznica ili putovnica) i izvod iz matične knjige rođenih malodobne osobe.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.