Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam Store

114 pregleda · 5 odgovora · otvorena 02.05.2011. u 12:09

Pozdrav gejmeri.

Odlucih i ja da skinem igricu sa steama ali ne znam, kada pritisnem Add to Cart,proceduru nakon pritiska na dugme add to cart. Znaci zanima me nacin placanja,dostave i sl. Ako moze neko kratko objasnjenje svega ty :D
Prvo, ti biras svoj nacin placanja. Imas preko kreditne, PayPal-a, Moneybookers mislim i jos neki metod za online placanje. E sad, npr izaberes sa kreditnom, biras kakvu kreditnu imas, tj Visa/Master/AmericanExpress etc. i onda ti trazi broj kreditne, security code, ime i prezime i ulicu onog ko drzi karticu. Kada sve to popunis (moraju biti tacne informacije), ides next, i cekas da Steam verifikuje kreditnu, ako je sve u redu, oduzimaju ti pare koliko kosta igrica, i kad ides u Library u Games videces igru spremnu za download.
bioniC je napisao/la:
Prvo, ti biras svoj nacin placanja. Imas preko kreditne, PayPal-a, Moneybookers mislim i jos neki metod za online placanje. E sad, npr izaberes sa kreditnom, biras kakvu kreditnu imas, tj Visa/Master/AmericanExpress etc. i onda ti trazi broj kreditne, security code, ime i prezime i ulicu onog ko drzi karticu. Kada sve to popunis (moraju biti tacne informacije), ides next, i cekas da Steam verifikuje kreditnu, ako je sve u redu, oduzimaju ti pare koliko kosta igrica, i kad ides u Library u Games videces igru spremnu za download.
a da li je moguce sta preko banke ?
vittaN je napisao/la:
Nije.
Moze samo preko kartice ili paypal-a.
vittaN je napisao/la:
Možeš jedino da ti nekom uplatiš na račun a on tebi preko kartice.
Vidi na www.balkan-ekspress.com/forum ili www.brijesnica-cs.com. Cassanova i Crni prodaju steamove. Ti im na žiro-račun, a oni tebi kupe preko kartice
sto se to peglas eno seksanna prodaje steamove 15KM eronet nece scamat ja sad ovaj uzimo stos casanovi placat 20KM :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.