Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BLACKBERY 9000 bold----potrebna pomoć

93 pregleda · 3 odgovora · otvorena 29.04.2011. u 21:48

može li neko da mi pojasni kako se ručno naštimava internet na bb 9000 bold-u, jer sam ja sa mreže m:tel-a, a oni ne podesavaju internet ako nije kod njih kupit, kao sto ja i nisam uzela kod njih, pa sada nemam neta na mobu.
ako neko moze nek mi objasni kako mogu ja sama sebi da podesim parametre i da imam konacno net na mobu..
unaprijed , hvala vam od srca :)
nazovi 444
i ono kad ti pocne govoriti sta radis ti pritisnes 5 tada ce te spojit na mtel korisnicki servis i njima kazes da zelis podesavanja za internet na svom fonu reknes koji je tip fona i oni ti posalju
Sleepyxx je napisao/la:
nazovi 444
i ono kad ti pocne govoriti sta radis ti pritisnes 5 tada ce te spojit na mtel korisnicki servis i njima kazes da zelis podesavanja za internet na svom fonu reknes koji je tip fona i oni ti posalju
jest jarane samo sto su glupi ljudi pa samo podesavanja mogu poslat na glupe java telefone,isti slucaj sa mojim iphonom i bh telecomom,a i sa androidom ista prica,samo za DUMB telefone mogu poslat postavke a ovak sem ora rucno podesit nekako a nigdje ne pise kako,ako nazove mtel samo ce joj reci pa treba rucno a nece objasnit kako
jeste da oni to hoce, jer oni namjestaju net na bb samo ako je uzet kod njih, a nece da podese ako je kupit polovan ili od drugog provajdera....u tome je fora, zato trazim pomoc kako bih namjestila sama sebi net...
hvala u svakom slucaju na pomoci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.