Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[ADSL] Net Problem

102 pregleda · 3 odgovora · otvorena 26.05.2011. u 13:35

Pozz (:
Eo ovako , da ne odugovlacim , da odma kazem koji imam problem
Sinoc sam sve radio normalno na netu , surfo , igro cs-a i ostalo , a i sestra mi je isto na njenom kompu surfala itd ...
Koristimo isti BiHNet racun ADSL NetFlat 2
Danas , tacnije prije oko 30 minuta, kad sam dosao iz skole , ukljucim komp , i da se konektujem , kad ne moze ... Provjerim kod sestre radi ... Sad da ne bi odugovlacio , ovako je .
Kad je ona konektovana na net na svom kompu , ja se ne mogu konektovat preko svog kompa , a kad se ona diskonektuje ja mogu .... Prije je sve radilo normalno , i oboje smo u isto vrijeme koristili net bez problema ....
Zna li ko mozda u cemu bi mogao biti problem ?
Resetovao sam modem , i preko onog " s iglicom " a i preko panela ( 192.168.1.1 ) ...
pls help ... gonna kill myself ...
ty ako neko zna rijesenje , nek napise pls
drug moj imas na njiovoj stranici suport i posalji zatjev za 4 sesije tj da mogu cetiri racunara biti conectovana na jednu konekciju da bezveze ne kupujes RUTER

:D
squar1 je napisao/la:
drug moj imas na njiovoj stranici suport i posalji zatjev za 4 sesije tj da mogu cetiri racunara biti conectovana na jednu konekciju da bezveze ne kupujes RUTER

eee hvala drug na savjetu ...
ali dok bi ja njih pozvao , pa dok oni to srede , proci ce vremena ..
u medjuvremenu sam postavio modem na router mode po uputama sa njihove stranice , i radi sve ...
kad bi njih zvao , to bi trajalo 2-3 dana dok srede
ionako im je trebalo 2 godine da mi prikljuce adsl xd
sve u svemu , hvala ti
imas na njhovoj stranici za 4 sesije samo kliknes i kad ti oni odobre radice GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.