Pozz (:
Eo ovako , da ne odugovlacim , da odma kazem koji imam problem
Sinoc sam sve radio normalno na netu , surfo , igro cs-a i ostalo , a i sestra mi je isto na njenom kompu surfala itd ...
Koristimo isti BiHNet racun ADSL NetFlat 2
Danas , tacnije prije oko 30 minuta, kad sam dosao iz skole , ukljucim komp , i da se konektujem , kad ne moze ... Provjerim kod sestre radi ... Sad da ne bi odugovlacio , ovako je .
Kad je ona konektovana na net na svom kompu , ja se ne mogu konektovat preko svog kompa , a kad se ona diskonektuje ja mogu .... Prije je sve radilo normalno , i oboje smo u isto vrijeme koristili net bez problema ....
Zna li ko mozda u cemu bi mogao biti problem ?
Resetovao sam modem , i preko onog " s iglicom
" a i preko panela ( 192.168.1.1 ) ...
pls help ... gonna kill myself ...
ty ako neko zna rijesenje , nek napise pls
Eo ovako , da ne odugovlacim , da odma kazem koji imam problem
Sinoc sam sve radio normalno na netu , surfo , igro cs-a i ostalo , a i sestra mi je isto na njenom kompu surfala itd ...
Koristimo isti BiHNet racun ADSL NetFlat 2
Danas , tacnije prije oko 30 minuta, kad sam dosao iz skole , ukljucim komp , i da se konektujem , kad ne moze ... Provjerim kod sestre radi ... Sad da ne bi odugovlacio , ovako je .
Kad je ona konektovana na net na svom kompu , ja se ne mogu konektovat preko svog kompa , a kad se ona diskonektuje ja mogu .... Prije je sve radilo normalno , i oboje smo u isto vrijeme koristili net bez problema ....
Zna li ko mozda u cemu bi mogao biti problem ?
Resetovao sam modem , i preko onog " s iglicom
" a i preko panela ( 192.168.1.1 ) ...pls help ... gonna kill myself ...
ty ako neko zna rijesenje , nek napise pls
GL