Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem sa domenom

52 pregleda · 5 odgovora · otvorena 19.06.2011. u 13:24

o5 ja dosadan sa domenom :P ovako imam domenu sad ukucao kao da je nema dam prijatelju da vidi kaze radi sve normalno dam trecem prijatelju kaze ne radi... Odem preko opera mini na mob kad radi isto tako i na tv (moja tv pristup internetu) ljudi pomozite do cega je???? :*
Street life rhymes and money makin'
Hip-hop my style is how I live
And yo it’s real
And I got much love to give, for my people
reci trecem prijatelju da provjeri browser

ne dizi uzbunu ako ti kod nekog druga ne radi stranica, pusti ga da on vidi sta je , ne mora znacit odma da je do domene i da je sve propalo , dosadan si , iznosis neke beznacajne probleme koji nemaju veze sa zivotom, de samo se malo skontaj i skontaj sta si sad rekao S
rason je napisao/la:
reci trecem prijatelju da provjeri browser

ne dizi uzbunu ako ti kod nekog druga ne radi stranica, pusti ga da on vidi sta je , ne mora znacit odma da je do domene i da je sve propalo , dosadan si , iznosis neke beznacajne probleme koji nemaju veze sa zivotom, de samo se malo skontaj i skontaj sta si sad rekao S :-X
alo botu ne radi niti kod mene niti kod 90% moji prijatelja nekome radi nekom ne pitao sam 20 prijatelja od toga 2 mi je odgovorilo da radi ostali kao da nema stranice ako nemas rijesenje sta se pravis previse pametan
ult1m4t je napisao/la:
alo botu ne radi niti kod mene niti kod 90% moji prijatelja nekome radi nekom ne pitao sam 20 prijatelja od toga 2 mi je odgovorilo da radi ostali kao da nema stranice ako nemas rijesenje sta se pravis previse pametan
Ja sam im'o sličan problem, al' nisam siguran da je i kod tebe to. Jednostavno firewall hosting firme kod koje imam web ili domenu blokira moju IP adresu. Probaj kontaktirati ljude kod kojih ti je domena pa reci da u firewall dodaju tvoju IP adresu kao izuzetak.
Nadam se da sam makar malo pomogao.

Post dobio aplauz od Wertu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.