Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najgore igre ikada !

886 pregleda · 67 odgovora · otvorena 29.04.2011. u 21:42

Najgore igre svih vremena , napisat koje su vam najgore i po zelji obrazlozit  :)

1) Counter Strike - jednostavno sugava igra (bar meni ) vecina igraca djeca , glupav health sistem , puno cheatera i ostalog smeca + grafika izgleda kao Lego kockice

2) E.T na Atariju . Igrao je davno , smece , preglupo i ne zanimljivo.

3) NFS : Pro Street , stalno sam igrao NFS i zavolio serijal ali je pro street ispao najgori nastavak .
Dosao si na ovaj sajt da kazes da je CS najgora igrica ?
To ti je isto k'o da si u Njemacku otisao i rekao da je mercedes najgore auto.
Ne bi se složio sa tobom za kanter. Većina "gejmera" igra kanter i da je najgora brzo bi propala, a koliko vidim kanter se igra već 10+ godina što većina igara neće moći dosegnuti osim FIFA, PESa i pojedinih.
Al cs najgora igrica ahhaha sine drogiras li se ti ?? Kanter grafika ko lego kockice,Ok.COD grafika bogovska,Ok Turnir u cs nagrada 20000$ turnir u CoD-u nagrada 2 € :*

Post dobio aplauz od reLo

S Cs se mogu donekle slozit ,a sto se tice grafike...pa stabi ti..znasli ti kad je ta igra napravljena ...a u ostalom meni bezzz totalno igra je gta vice city....et tolilo od mene..pozzzz
CS je meni naj igra svih vremena ikada.
Koga zanima grafika u CS-u?
Napravili su Source koji ima bolju grafiku al je CS sranje,ne igra se ni uipola kao 1.6.

Meni najgora igra je;
Sniper:Ghost Warrior
hahahah najgora igra counter strike hahahahahahhahhahaha

ovo prvi put cujem da neko kaze ;) ako ti se ne svidja ovaj dio counter strike 1.6 uzmi igraj source,condition zero grafika je bolja ALI NIJE TO TO ;) source gotovo niko ne igra... ;) po tome je cs prepoznatljiv,ova grafika u to vrijeme i nije mogla bolja :)

ja vise volim igrat igre poput cs1.6 i slicna grafika,gameplay jer su jednostavnije 100x nego da igram COD kod kojeg je grafika nema sta za 10+ ali gameplay je dosta tezak imas 200 tipki da nesto uradis,a cs lagano imas 10-tak tipki i to je poenta igre

pro street igra uopste nije losa,ako je najgora iz NFS(po tebi) ne znaci da je najgora na svijetu ... ;)
je napisao/la:
Slazem se, igrica umrla. Misije nigdje veze. Grafika nije losa, na pocetku fulas onog generala. GLUPO GLUPPPOOOO
Najvjerovatnije nemas racunar dovoljno dobar da pokrenes cs, pa ti je zato najgora igra ikada..

Idi se igraj tetrisa, super maria, il solitaira, sto je u rangu sa tvojom inteligencijom..
Momak nije digao temu da komentarisete je***i kanter nego je podigao diskusiju o najgorim igrama .

@Tema

Najgora igra mi je Counter strike i nije nesto da se inatim s vama vec mi je realno najgluplja koju sam ikad igrao .
GruNt je napisao/la:
Najvjerovatnije nemas racunar dovoljno dobar da pokrenes cs, pa ti je zato najgora igra ikada..

Idi se igraj tetrisa, super maria, il solitaira, sto je u rangu sa tvojom inteligencijom..
Sad sam mislio da mu preporucim te igrice posto misli da je cs glup !
ReaveNz je napisao/la:
Ne bi se složio sa tobom za kanter. Većina "gejmera" igra kanter i da je najgora brzo bi propala, a koliko vidim kanter se igra već 10+ godina što većina igara neće moći dosegnuti osim FIFA, PESa i pojedinih.
Znaci , gamer si ako igras CS :S

CS igraju ljudi koji imaju slab komp i nemogu da pokrenu nista sto zahtjeva Shader Model 1.0 ;)

@Neenya , ti da si pametan objasnio bi zasto ti je CS naj naj fucking igra

@soson , panju jedan ,2000 $ zato sto nemaju skole da bi se icim drugo bavili jer su sa 14-15 godina stalno igrali CS i psovali drugim kad im daju headshot sa pola mape

@Ham13 , vazan faktor je i grafika tako da malo sutis , naravno da ti nece bit vazna ako imas usran komp

@amsal96 , to dokazuje da su igraci CS djeca koja nemogu da zapamte zasta sluze tipke , tezak je zato sto ima razmolikosti , perkova , secondarya , primarya , equipmenta a ne da pola ekipe trci sa M4A1 i AK47 . Isto tako u MW2 (navodim kao primjer ) imas razlicite klase tako da je zabavnije !

@GruNt , imam ja 4x jaci PC nego kod tebe pa se onda poklopi. Ako si tako pametan zasto onda svi koji imaju jace graficke ne igraju CS nego igraju MW2 , BO , BC2 , CoD 4 a 80 % gamers.ba korisnika ima 128,256 , 64 MB i ostale shity graficke i naravno da ce igrat CS jer im komp moze samo to pokrenut .Pitate se sto se CS idalje igra ? ZATO STO SVAKO IMA USRAN KOMP I NEMOZE NISTA DRUGO ETO STO !
Fliper je napisao/la:

CS igraju ljudi koji imaju slab komp i nemogu da pokrenu nista sto zahtjeva Shader Model 1.0

@soson , panju jedan ,2000 $ zato sto nemaju skole da bi se icim drugo bavili jer su sa 14-15 godina stalno igrali CS i psovali drugim kad im daju headshot sa pola mape

@Ham13 , vazan faktor je i grafika tako da malo sutis , naravno da ti nece bit vazna ako imas usran komp

@amsal96 , to dokazuje da su igraci CS djeca koja nemogu da zapamte zasta sluze tipke , tezak je zato sto ima razmolikosti , perkova , secondarya , primarya , equipmenta a ne da pola ekipe trci sa M4A1 i AK47 . Isto tako u MW2 (navodim kao primjer ) imas razlicite klase tako da je zabavnije !

@GruNt , imam ja 4x jaci PC nego kod tebe pa se onda poklopi. Ako si tako pametan zasto onda svi koji imaju jace graficke ne igraju CS nego igraju MW2 , BO , BC2 , CoD 4 a 80 % gamers.ba korisnika ima 128,256 , 64 MB i ostale shity graficke i naravno da ce igrat CS jer im komp moze samo to pokrenut .Pitate se sto se CS idalje igra ? ZATO STO SVAKO IMA USRAN KOMP I NEMOZE NISTA DRUGO ETO STO !
Jesam ja napisao da gejmer znači onaj ko igra cs?

Da si vidio navodnike skontao bi.
Fliper je napisao/la:

CS igraju ljudi koji imaju slab komp i nemogu da pokrenu nista sto zahtjeva Shader Model 1.0 ;)

Imam kompjuter 5x jaci od tvoga , jedan od boljih konfiguracija na ovom sajtu, i opet igram cs. O ukusima se ne raspravlja s toga bih zamolio nekoga od nadležnih da izbriše ovu temu.
ispade sad onaj ko igra cs da je debil HAHAHAHHAHAAHHA ma bjezi,ne vrijedi se raspravljat sa tobom.. :)
i mislim da 60% ljudi na g.ba ima bolji kompjuter od tebe,ali cs je cs i to ce uvijek biti tako ;) zasto sada svi su install WIN7 a cim su install prvo sto su install na komp je CS ...vidis sve napreduje al se jedna igrica igra ;) isto kao sto je popularan cs tako ce uvijek biti popularan super mario,donkey kong i ostale stare igre...
slazem se za nfs pro street. dugo ga cekao, sranje igrica..
Ma ovaj ustvari glumi filozofa, jer svi clanovi osim njega vole CS, ili su bar ravnodusni, jedino on kao poseban, los pokusaj privlacenja paznje .. :|
SteffOG je napisao/la:
Ma ovaj ustvari glumi filozofa, jer svi clanovi osim njega vole CS, ili su bar ravnodusni, jedino on kao poseban, los pokusaj privlacenja paznje .. :|
Ja sam otvorio temu da svi fino napisu koje su im najgore igre al ovi se prave mangupi.
Darda je napisao/la:
Momak nije digao temu da komentarisete je***i kanter nego je podigao diskusiju o najgorim igrama .

@Tema

Najgora igra mi je Counter strike i nije nesto da se inatim s vama vec mi je realno najgluplja koju sam ikad igrao .
Momak malo spamas na svakoj temi tvoj post :S
Tebi je cs glupa igrica jer pouzdano znam da si je igro al si bio botina mrtva pa si odustao, pa je sada pljujes ovdje.Jadno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.