Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Battlefield 3 Trailer

387 pregleda · 31 odgovor · otvorena 17.04.2011. u 09:29

Objavljena je kompletna misija "Fault line" u trajanju od 12 minuta. Iz navedenog se moze dosta toga dobrog vidjeti kao:

-Rusenje zgrada(pa pa kamperima)

-Detaljne animacije likova po uzoru na FIFU i NBA te se animacije padanja razlikuju ovisno o mjestu udara metka

-Sada recoil ne ide u samo jednom smjeru nego je nasumican

-Zvuk predobro odraden

-Jako dobar engine "Frostbite 2" kojim se mogu unistavati najmanji djelovi zida i sve je detaljno modelirano

-Grafika ubermega realisticna

Po mom misljenu BF3 ce konacno prevladati nad COD-om.
Jedan od razloga tome je da je COD vise kao arkadni shooter jer svatko moze uci u igru i odigrati dobro(igram COD mjesec dana i vec mogu dobiti AC130 nozem), a vecina ozbiljnijih gamera ce igrati BF3.

Slobodno recite svoja misljenja ali nemojte samo napisati COD je bolji nego to pokusajte potvrditi nekim argumentima.
Iskreno svidja mi se graficki dio i prica al stvarno mi idu na ku**c ove igre bliskog istoka jos malo pa ce izaci BF ili COD libija ili ta ja znam. Iskreno dosadili su vise :|
matrixxx je napisao/la:
Iskreno svidja mi se graficki dio i prica al stvarno mi idu na ku**c ove igre bliskog istoka jos malo pa ce izaci BF ili COD libija ili ta ja znam. Iskreno dosadili su vise :|
Nece biti samo bliski istok, citiram sa http://www.ea.com/battlefield3

"Urban Combat — Take the fight to iconic and unexpected places in the USA, Middle East, and Europe including claustrophobic streets, metropolitan downtowns, and open, vehicle-friendly landscapes as you fight your way through the war of tomorrow."
Minimum System Requirements
Processor: Dual Core
Memory: 2 GB
Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
Video Memory: 256 MB
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive

Recommended System Requirements
Processor: Quadcore Processor
Memory: 4 GB
Video Memory: 512 MB
DirectX: 11
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive

p.s
igrica nece biti na konzolama kao na PC-u
konačno sto se pravi posebno za PC, konačno cemo moci iskoristiti maximalno svoje graficke, procesore

da nam daju sad neku betu da se zadovoljimo do 11. mjeseca :D
nothing3 je napisao/la:
Minimum System Requirements
Processor: Dual Core
Memory: 2 GB
Video Memory: 256 MB
DirectX: 10
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive

Recommended System Requirements
Processor: Quadcore Processor
Memory: 4 GB
Video Memory: 512 MB
DirectX: 11
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive

p.s
igrica nece biti na konzolama kao na PC-u
konačno sto se pravi posebno za PC, konačno cemo moci iskoristiti maximalno svoje graficke, procesore

da nam daju sad neku betu da se zadovoljimo do 11. mjeseca :D
DA da nam daju vise betu pa da vidimo gameplay.

Ah meni ovo dobro sa bazukom sto ga raznese.
U zivotu nisam igrao BF al cu vidjet da zaigram BF:BC 2

A sto se tice steka. Meni daj snajper i to je to . Najjaci sam as snajperom. Imam nekakav refleks :D
Ma_V3r1cK je napisao/la:
DA da nam daju vise betu pa da vidimo gameplay.

Ah meni ovo dobro sa bazukom sto ga raznese.
U zivotu nisam igrao BF al cu vidjet da zaigram BF:BC 2

A sto se tice steka. Meni daj snajper i to je to . Najjaci sam as snajperom. Imam nekakav refleks
nije ti bf sniper kao u cod-u. U bf imas bullet drop tj. metak nakon odredene udaljenosti pocne padati i nije ono kao u cod ispalis metak sa 10 km i nisi ni pustio klik ovaj vec mrtav. Zato je 10000000000000000000 puta bolji osjecaj pogodit snajperom iz daljine u bf kad fino uracunas daljinu i sve to
Ti bi zbog kampera rusio zgradu? :)
Nemoj uzimati za PS3....
PC podrzava vise igraca, a i sam Dice je rekao da je BF3 superiorniji na PC-u. Cijena org. za konzolu i PC je ista.
MushRoom je napisao/la:
Da, cak su dobili i dozvole za kopiranja takvih mjesta a ne izmisljanja svojih!
O tom ti pricam. Isle mi na ku**c one neke izmisljene avio-baze, neke sume u pm, nidje veze, a sad pariz, pucas se oko Ajfelovog, merak pravi
CorporalNomad je napisao/la:
Ti bi zbog kampera rusio zgradu?
Nemoj uzimati za PS3....
PC podrzava vise igraca, a i sam Dice je rekao da je BF3 superiorniji na PC-u. Cijena org. za konzolu i PC je ista.
Na pc bi mi FPS bio 0.5 a kad pucam 0.00001 :|
iMZ je napisao/la:
Na pc bi mi FPS bio 0.5 a kad pucam 0.00001 :|
pa ako nisi kupio ps3, sacekas malo jos skupis para i uzmes sebi pristojan pc da mozes igrati bf3, yebes konzolu, na PC-u grafika, sve, bolje dosta puta
nothing3 je napisao/la:
pa ako nisi kupio ps3, sacekas malo jos skupis para i uzmes sebi pristojan pc da mozes igrati bf3, yebes konzolu, na PC-u grafika, sve, bolje dosta puta
imam vec ps3
Imam srece :) da izlazi u 11 mj.

Dobijam novi komp do ljeta..

igro sam cod 2i 4 igro sam ina ps2 neki cod
swat 4 mp. i pun k jos igrica.. i sve su mi bile ok... dok mi je
BF bio pri srcu.. kolko god da neka igrica je bolja i sve.. Bf je uvjek bio vrh.. i sad sa ovim BF 3 je to i dokazo.. :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.