Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Battlefield 3 Trailer

387 pregleda · 31 odgovor · otvorena 17.04.2011. u 09:29

Objavljena je kompletna misija "Fault line" u trajanju od 12 minuta. Iz navedenog se moze dosta toga dobrog vidjeti kao:

-Rusenje zgrada(pa pa kamperima)

-Detaljne animacije likova po uzoru na FIFU i NBA te se animacije padanja razlikuju ovisno o mjestu udara metka

-Sada recoil ne ide u samo jednom smjeru nego je nasumican

-Zvuk predobro odraden

-Jako dobar engine "Frostbite 2" kojim se mogu unistavati najmanji djelovi zida i sve je detaljno modelirano

-Grafika ubermega realisticna

Po mom misljenu BF3 ce konacno prevladati nad COD-om.
Jedan od razloga tome je da je COD vise kao arkadni shooter jer svatko moze uci u igru i odigrati dobro(igram COD mjesec dana i vec mogu dobiti AC130 nozem), a vecina ozbiljnijih gamera ce igrati BF3.

Slobodno recite svoja misljenja ali nemojte samo napisati COD je bolji nego to pokusajte potvrditi nekim argumentima.
Odlično Fina tema.

Nego kamo sreće da mi mogne ovo na PC
Gledao sam triler, čim je izašao .

Igra je fenomenalna, i sa pravom možemo očekivati puno od ovog naslova .

Napokon igra koja parira CoD-u .
Gled'o sam ja sva 3 trailera, sve po redu kako su izlazili. Jest da mi je CoD najdraži FPS serijal, al' ova će ih igra uništit. Kakvu samo grafiku ima.
Nadam da ću moć makar na low detaljima igrat na ovom računaru.
nisam volio uopste BF, do kada nisam vidio prvi trailer za ovaj BF3..uvijek sam furao samo CoD...ali ovo...uh...jedva cekam da izadje....jesen, ne?
Ma ako mogu Crysis 2 pokrenut mogu i ovo, budite pozitivni narode ima da vam mogne.
pajamastyle je napisao/la:
Ma ako mogu Crysis 2 pokrenut mogu i ovo, budite pozitivni narode ima da vam mogne.
ja cu najvjerojatnije uzeti i za ps3
+grafika
+ online
Uf idem ja kupiti sebi alienware, došlo je vrijeme 8-)

R.I.P Call of Duty
Ma ovo meni neće moć kad bi 3 svoja računara sklopio u jedan. Brate kad mi nije Bad Company mogao neće ni ovaj

Al' gledao sam ovo prije 2-3 dana prejako znači,.
iMZ je napisao/la:
ja cu najvjerojatnije uzeti i za ps3
+grafika
+ online
Imam da uzmem nani penziju da kupim orginal.
Uvijek mi je BF bila najdraza igra, velicina mape, avioni, helici itd. Jedino su me mrzile premalo interesantne mape, al' ovo

Ovo nema da dl, ovo se kupuje, kaze mape ce biti smjestene u New Yorku, Parizu, Teheranu i nekom Suleymaniah, kak vec.
Predobra je jedino cod mp koji sam igrao je bio 2-ica a ovo ostalo nisam igrao jest da je dobra grafika ali ne svida mi se nema helica aviona itd. inace igram bf2 dobra je ali ova 3-ica uhh jedva cekam da izade na trziste samo da mi mogne na komp uhh.
Coquin je napisao/la:
Uvijek mi je BF bila najdraza igra, velicina mape, avioni, helici itd. Jedino su me mrzile premalo interesantne mape, al' ovo

Ovo nema da dl, ovo se kupuje, kaze mape ce biti smjestene u New Yorku, Parizu, Teheranu i nekom Suleymaniah, kak vec.
Da, cak su dobili i dozvole za kopiranja takvih mjesta a ne izmisljanja svojih!
Igrica je prejaka BF2 je prejak,a da nepricam BF3.

Samo steta sto nemogu igrati na ovom svom krsu ni 2 i naravno 3 dio.

Rip COD!

Prejako svaka im cast odlicno su napravili,
Jedva cekam kad cu kupiti novi PC! Joooj taj cu dan slaviti.
Jao kakva je igra Znal iko kad ova zvijer od igre izlazi ?
Headmyster je napisao/la:
na jesen
Headmyster je napisao/la:
Uglavnom, koliko sam upućen, sve igre će izaći na jesen, tj. sve bolje igre .

Kao što je Assassin Creed novi, te Call of Jaurez Cartel, pa evo i BF3
samo... CoD je vec stvorio 'ime' i ima pun ku*** igrača... pitanje je oće li to battlefield uspjeti... u kvalitetu ne sumnjam.
+Objekti se u BC2 raspaduju u 25 dijelova a u BF3 na 400 9-)

Ove godine cu valjda opet uzet CoD jer mogu da kempam kolko god zelim a u BC2 me raznesu :|
Fliper je napisao/la:
+Objekti se u BC2 raspaduju u 25 dijelova a u BF3 na 400 8-)

Ove godine cu valjda opet uzet CoD jer mogu da kempam kolko god zelim a u BC2 me raznesu :|
ccccccccccc da si u battlefieldu ispalili bi te zajedno sa zgradom xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.