Imam problema sa pingom, znači sve sam pokušao ali opet nekad zna lagati. Nešto djelimično pomogne, nešto pomogne na neko vrijeme a mnoge stvari nikako. Očistio sam komp maksimalno, ali opet ping zna biti 120-150. Znam, vjerovatno je do neta, ali brzina uploada i downloada je solidna, nije loše, a i ping je na 50-60.
E' sad, trebaju mi najbolji rateovi za ADSL konekciju brzine 2048/256 kbps (prijašnji 8G paket, sada bez limita). Tražio sam ali ne mogu da nađem.
I još jedna stvar, trebaju mi komande koje smanjuju recoil na minimalno - to je ono trzanje prilikom pucanja, znate sigurno. Znam za cl_bob komande, njih stavim na "0". Treba mi još par komandi što se tiče toga.
Nadam se da će se naći onih koji će pomoći. Zahvalan.^^
E' sad, trebaju mi najbolji rateovi za ADSL konekciju brzine 2048/256 kbps (prijašnji 8G paket, sada bez limita). Tražio sam ali ne mogu da nađem.
I još jedna stvar, trebaju mi komande koje smanjuju recoil na minimalno - to je ono trzanje prilikom pucanja, znate sigurno. Znam za cl_bob komande, njih stavim na "0". Treba mi još par komandi što se tiče toga.
Nadam se da će se naći onih koji će pomoći. Zahvalan.^^