Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

Mozilla blokira

280 pregleda · 14 odgovora · otvorena 06.04.2011. u 23:20

Svake 2-3 minute zablokira, zaledi i nakon 30 sekundi sve normalno, nekad se pojavi prozor
nastavi i zaustavi skriptu.
Skini najnoviju verziju. I ja sam imao problema, jest da nije bas tako bilo al su izlejetali ti prozori za skripte svakih 10-15 minuta. kazem ti, skini onu novu verziju, i vozi Misko.
Cloud je napisao/la:
Skini najnoviju verziju. I ja sam imao problema, jest da nije bas tako bilo al su izlejetali ti prozori za skripte svakih 10-15 minuta. kazem ti, skini onu novu verziju, i vozi Misko.
Vozi misko daj link preko poruke xD
Kako ja znam mozzila je rekla
"Ako ne zelite imati prebleme sa ovim Firefoxom4 downloadujte najnovije drivere za vasu graficku"

ATI CATALYST 11.2 ili 267.24WHQL. (ovo je odnosi na "novije" modele"
Oni iz 2000 otpadaju.

Install ponovo mozzilu i download drivere za graficku.

otidji na
ati.com (ukoliko posjedujes ATI graficku" il (najnoviji su 11.3
nvidia.com (ako imas nvidiu) (najnoviji su 270.51Beta)
Pokušaj resetirati !?

kako šta
vjerovatno je do add-ona , izbrisi i onemoguci sve osim osnovnih
Imao sam sa tim problema dosta sa mozzila firefox4 skini najnoviji model i graficku sa neta i to je to..
Imam i ja problem sa mozzilom otvara se 1 minutu,najnoviji drajveri,najnovija verzija,najsvježiji update i opet spora zna li netko do čega je
Skeniraj komp od virusa.Ocisti kuciste..Rijetkoo je taj uzrok problema.Mislim na drajvere..Nije too.
Isti slučaj na jednom računaru ... nisam uspio rješiti ni novija verzija ni ništa ....samo koristi drugi browser npr Google Chrom ili Opera ...

ukoliko imate problem s firefox browserom pošaljite mi pm ili pak dođite na www.mozilla.ba forum gdje ćete 100% dobiti odgovor šta je uzrok , Inače sam dio Firefox SUMO tima tako da šta vam treba recite

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.