Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[ANKETA] ZIVJETI U BIH ?

1.129 pregleda · 66 odgovora · otvorena 06.04.2011. u 16:45

Pozdrav.

- Zanima me ovo : " Da imate mogućnosti za to,biste li se odselili iz Bosne i Hercegovine zauvijek. "
Ja prvi bi,zbog situacije u zemlji tj. politici i još mnogih stvari.

- podforum coffe shop
- pitanje, mislim interesantno.

Nema potrebe za kantiranjem !  

Pogriješio sam gore :

otići ili ostati *
Ostati - Sa svojom porodicom,rajom,kulturom na koju sam naviko

Otici - Imati sve ostalo...

Znam da je misljenje ko guzica da ga svako ima al et ja cu ipak svoje istipkati

Neka mi se pruzi prilika da nadjem fin poso sa kojim cu imati za osnovne stvari u zivotu ostao bi u BiH.
Volim je,tu sam odrasto,tu imam porodicu,jarane i ocekujem da ce doc smjena vlasti da ce biti neko bolji i ja bih onda samo otiso za godisnji odmor van BiH.

Ali ako stvari nastave u ovom smjeru bicu primoran da idem ako budem imo prilike za to.Znate onu "Trbuhom za kruhom".

Zato i necu da glasam jer ne znam sta mi buducnost donosi.
"Ja sam patriota i volim BiH , ostat ću ovdje zauvijek makar zemlja bila u ku**u i ja ne budem imo kinte , pa ni za kruha."

Šta serete majke ti ? Spašavaj se i odlazi odavde , obrazuj se u drugim zemljama gdje je prihod i izbor veći.Iako ova siromašnost ima i vrlina , rijetko smo na meti.Je**m ja tebi domoljublje i sva ta sranja kad će te na kraju svi do jednog pokrasti.I ne budite toliko ofirni .. niste se uspjeli izvući iz ovoga bunara pa sada patrioti ? facepalm/

Uh , i reLo se uvrijedio.Nevjerujem kolko si zatupljen , a što je najgore i 80% ovoga gamersa.Okreni se oko sebe , ne vladaš svijetom ako ovdje banaš svakoga ko ti negira mišljenje.Samo nemoj i mene banat , pls
Odlazim da se skolujem. Kako se stvari budu odvijali i da zivim u inostranstvu. Iskreno je ovu zemlju previse volim. Ali cemu mi ta ljubav sluzi ? Odgovor: nicemu. BiH je otisla u k****, svake godine, obecavaju novo, bice bolje, itd. Sve sto je bilo dobro, propalo je(repka je dokaz).
Jade jadne ne znate vi sta je zivot :/ : r

NESSAY I OSTALI JADNICI KOJI NISU PRESLI GRANICE GOVORE DA U BIH VLADA HARMONIJA ITD,KAD VIDI CALIFORNIU NEK SE JAVI ;)

ABD IDEM U CAL. ZIVJETI ! ;)

Malo vidite svijeta pa necete govoriti da je bih glavna ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.