Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 31 bod

Web Shop

237 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.04.2011. u 20:33

Potrebno mi je što više online shopova koji vrše dostavu za BiH.

Patike i majice me interesuju. Adidas, Nike, Reebok, itd.

Ja znam samo za http://www.chainreactioncycles.com/ (koji imaju vrlo mali izbor casual obuće i odjeće)

Znači web shopovi iz Evrope koji imaju dostavu za BiH.
Znaci odes na stranicu Nike-a,Adidasa ili koje vec marke, odaberes tene....odes do BBI centra, SportLife-a, Intersport-a ili neke druge radnje(ili ih nazoves ako ti je mrsko hodati) i pitas da li imaju taj model ili ti ga mogu naruciti nekako........

Ako bas insistiras na online narucivanju/kupovini, Archie(ako me sjecanje dobro sluzi) je dizao temu o tome, potrazi je malo....mozda nadjes nesto zanimljivo

E nezzz onda, eBay mozda?
NexT_T1 je napisao/la:
Znaci odes na stranicu Nike-a,Adidasa ili koje vec marke, odaberes tene....odes do BBI centra, SportLife-a, Intersport-a ili neke druge radnje(ili ih nazoves ako ti je mrsko hodati) i pitas da li imaju taj model ili ti ga mogu naruciti nekako........

Ako bas insistiras na online narucivanju/kupovini, Archie(ako me sjecanje dobro sluzi) je dizao temu o tome, potrazi je malo....mozda nadjes nesto zanimljivo

E nezzz onda, eBay mozda?
Tražim online shop iz Evrope kao što sam i rekao.

Pretražio sam prije nego sam digao temu, nema kvalitetnog odgovora nigdje.
http://www.zalando.de/

ne znam dostavljaju li u BiH
http://www.asos.com, dostavljaju u BiH imas bas dosta na izboru. A imaju i stalne popuste koji idu i do 70-80%.

Nemoj slucajno uzimat preko kitbaga jer ce te UPS oderati za carinu-lezarinu-dostavu, znaci na neke bzwze tene ti uzmu 50-60km koje ne prelaze cijenu 50Funti pa sad ti skontaj isplatili ti se.
MaryJane je napisao/la:
http://www.asos.com, dostavljaju u BiH imas bas dosta na izboru. A imaju i stalne popuste koji idu i do 70-80%.

Nemoj slucajno uzimat preko kitbaga jer ce te UPS oderati za carinu-lezarinu-dostavu, znaci na neke bzwze tene ti uzmu 50-60km koje ne prelaze cijenu 50Funti pa sad ti skontaj isplatili ti se.
Kakve veze ima UPS sa carinom? UPS ima veze samo sa dostavom.

Btw preporucujem kitbag , ja narucujem sa te stranice A ako trazis casual , tu sigurno ne spada adidas , najke , ribok.
Trainee je napisao/la:
Kakve veze ima UPS sa carinom? UPS ima veze samo sa dostavom.
:-X

Btw preporucujem kitbag , ja narucujem sa te stranice :) A ako trazis casual , tu sigurno ne spada adidas , najke , ribok.
Cuj kakve veze ima UPS sa carinom, pa njihovi radnici preuzimaju artikle sa carine i oni odredzuju kolika ce biti carina, dostava. Kako si samo glup :/
damnz je napisao/la:
Cuj kakve veze ima UPS sa carinom, pa njihovi radnici preuzimaju artikle sa carine i oni odredzuju kolika ce biti carina, dostava. Kako si samo glup :/
UPS ti je nesto kao BH Pošta , znači vrši dostavu . UPS nikakve veze nema sa našom carinom. Carina = Državna služba koja kontroliše sve što ulazi na teritoriju države.
UPS ti šalje paket iz Amerike i njihovim kontrolisanjem dolazi do tebe. Znači nešto kao DHL,Fedex fazoni.
Do 200KM po pravilu se ništa ne carini , samo se plati 5KM troškova iz razloga sto carinik mora pogledati paket.
Drugo je slobodno tumačenje carinika kad te moze oderati ko vola u kupusu zbog PDV-a , carine + prevoz koji platiš.

Sljedeci put prije nego nekome kazes da je glup,proguglaj malo.
1337.
Trainee je napisao/la:
UPS ti je nesto kao BH Pošta , znači vrši dostavu . UPS nikakve veze nema sa našom carinom. Carina = Državna služba koja kontroliše sve što ulazi na teritoriju države.
UPS ti šalje paket iz Amerike i njihovim kontrolisanjem dolazi do tebe. Znači nešto kao DHL,Fedex fazoni.
Do 200KM po pravilu se ništa ne carini , samo se plati 5KM troškova iz razloga sto carinik mora pogledati paket.
Drugo je slobodno tumačenje carinika kad te moze oderati ko vola u kupusu zbog PDV-a , carine + prevoz koji platiš.

Sljedeci put prije nego nekome kazes da je glup,proguglaj malo.
1337.8)
haj j**o te hljeb usta mojne srat o necemu sto ne znas

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.