Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]o0pS

236 pregleda · 12 odgovora · otvorena 01.04.2011. u 22:00

Zdravo gameri i gamerice...
Evo mene sa mnogo slika(mojih) i sa jednom photomanipulacijom koju je odradio moj prijatelj ima gresaka ali jebiga sta ces mora se

TURKEY VIDEO SHOOTING: Dedeman Hotel - Istanbul

Evo ta cuvena photomanipulacija mog prijatelja

Slika je iz 1989 godine.

Hvala sto koristite zvijezdice

najs jos da imas dobar foto aparat i filtere bio bi i:D
Editujte postove ...
Sto se tice photomanipulacije na pocetku sam i ja "dr***" na nju ali nije moja jebiga ... momak se mnogo trudio da je napravi + sto je slika stara +sto je moram brisati citavog covjeka da mi editovao robota i uspio ga je postavit precizno i profesionalno sem one ograde iza njega..
Sto se tice photoaparata nemam namjeru kupovat ga ...To je kao hoby i "merak" mi je kada slikam tako da nemam i necu uzeti proffesionalni ,dobar je ovaj
Vazna je slika i ideja ... i ljepota te slike(mislim na ono sta ona pokazuje kako je uslikana itd) ...
o0pS je napisao/la:
Editujte postove ...
Sto se tice photomanipulacije na pocetku sam i ja "dr***" na nju ali nije moja jebiga ... momak se mnogo trudio da je napravi + sto je slika stara +sto je moram brisati citavog covjeka da mi editovao robota i uspio ga je postavit precizno i profesionalno sem one ograde iza njega..
Sto se tice photoaparata nemam namjeru kupovat ga ...To je kao hoby i "merak" mi je kada slikam tako da nemam i necu uzeti proffesionalni ,dobar je ovaj :-*
Vazna je slika i ideja ... i ljepota te slike(mislim na ono sta ona pokazuje kako je uslikana itd) ...
da me udaraš nogama ja nebi skonto za ovu ogradu ;D

svaka čast !

Fine su slike

GJ
Svaka čast, perverzija.
o0pS je napisao/la:
Editujte postove ...
Sto se tice photoaparata nemam namjeru kupovat ga ...To je kao hoby i "merak" mi je kada slikam tako da nemam i necu uzeti proffesionalni ,dobar je ovaj
s obzirom da je na nekim dijelovima ograda iskrivljena kao i iza robota,tesko je za skontati da je nastalo brisanjem covjeka,tako da svaka cast
5/5
Ma ja ovo ne volim mislio sam da ćeš se ti okrenut više ka grafici al nisi jbg.

od mene
slike su super posebno prva i zadnja haha :D

samo naprijed
Svaka čast

Za svaku pohvalu

Samo naprijed, koji foto aparat imaš ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.