Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako ubaciti sliku u vec postojecu sliku ?

176 pregleda · 11 odgovora · otvorena 09.04.2011. u 15:42

Pozdrav.

Ovako radim jednu sliku pa sad sam doso do toga ne znam kako dalje , sve tool-ove probo , cacko svasta nisam uspio skontat, po googlu trazio ali ni sam nasao ne znam kako i sta .

Dakle kako spojiti sliku u sliku , evo vam postojeca slika :

Ovdje gdje je ? upitnik , tu trebam staviti drugu sliku , kako staviti sliku ? Znaci trebo bih je smanjiti pa ubaciti tu ? kako dobit isti oblik slike koju zelim ubaciti u ovaj okvir sa upitnikom ?
Nemam bodova da imam dao bih 

Ovako da se ne bi pretjerivalo, lakše ti je skinuti photoscape jer photoshop komplikovaniji program,sto se tice pocetnika SKINI OVDJE photoscape
Selektujes sliku koju ces stavit i stisnes ctrl + T i onda je smanjis okrenes il sta vec oces .
Zatim ides desni klik i imas tu par opcija disort,skew itd pa isprobaj i njih mogu ti posluziti 
tarikowned je napisao/la:
Ovako da se ne bi pretjerivalo, lakše ti je skinuti photoscape jer photoshop komplikovaniji program,sto se tice pocetnika SKINI OVDJE photoscape
Imam taj program . Iskreno program suxa , ne mozes poceti nesto novo raditi u njemu dok ne spremis sto si uradio , poniste se efekti i slicno , znaci fail.

Neko drugi ?
ubacish sliq koju hocesh da stavish tu i select layer od te slike koju hocesh da stavish tu gde ti ?

i samo stisnesh ctrl+t 
Napravis novi layer, premjestis ga ispod/iza postojeceg layera, zatim ides File>Place>najdes sliku koja ti treba i kliknes open, namjestis je gdje hoces, povecas/smanjis i enter.
Nitko nikad nije izveo Inception, ali nije nemoguce.

Paint.NET ako ne razumijes Photoshop.
Sph013 je napisao/la:
ubacish sliq koju hocesh da stavish tu i select layer od te slike koju hocesh da stavish tu gde ti ?

i samo stisnesh ctrl+t 
Ubacio sam ali sad mi je slika presla kosu ? Kako da izravnam sliku sa okvirom posto okvir nije ravan ? Znaci da bude isti okvir , onako kao sa slike ?
NightWalker je napisao/la:
Ubacio sam ali sad mi je slika presla kosu ? Kako da izravnam sliku sa okvirom posto okvir nije ravan ? Znaci da bude isti okvir , onako kao sa slike ?
Uradi cliping mask !
Ctrl + Alt + G
Ili desni klik na layer i odaberes create clipping mask i mora ti taj layer biti iznad layera na kojem je pozadina
nidlle je napisao/la:
Napravis novi layer, premjestis ga ispod/iza postojeceg layera, zatim ides File>Place>najdes sliku koja ti treba i kliknes open, namjestis je gdje hoces, povecas/smanjis i enter.
Ja ali vidi da je ukoso okvir slike jer ga je kosa prekrila ? kako to napraviti ?
@ kako mislis clipin mask , uradim to kad kreiram novi layer , ali poslije nemogu slike dodati :S mislim dodam ali se ne vidi
Onda kliknes na layer te slike sto si ubacio, zatim ides Edit>Free transform i desni klik na ono sto ti se pojavi i izaberes Distort i povlacis one tackice kako tebi odgovara.
nidlle je napisao/la:
Onda kliknes na layer te slike sto si ubacio, zatim ides Edit>Free transform i desni klik na ono sto ti se pojavi i izaberes Distort i povlacis one tackice kako tebi odgovara.
Hvala 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.