Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] SMOKI

632 pregleda · 34 odgovora · otvorena 14.04.2011. u 12:34

FA propade u vodu =]
Evo malo da osvjezim PIC teme sa nekoliko mojih zadnjih radova.

=====
Jedna fotomanipulacija, iz dosade. Na slici je jaran, duzan mi bio pare.

(klikni na ikonu)

=====
Logo radovi: Poceo sam malo forsirati se i u ovom podruciju, zasad ni jedan nisam osvojio jbg. na 99. Imao dosta prilika, ali ili zatvore contest, ili daju pare uzasnim radovima, ili dodje neki bas dobar pa mi uzme novce =]. Neki su contesti gotovi, neke jos cekam:

=====
Jedan sig. pack sa PSD. ovima. Kvaka je u tome sto sam imao error pri uploadu, pa sad ponovo moram pripremit sigove, trebace mi vremena ocekujte sutra/prekosutra (ko zeli skinuti da pogleda korake izrade, dakle ne da rippa).

====
BTW. sto se tice zarade, pobijedio sam u 24 sata na 2 banner contesta, dobio sam finu sumu novca. Baneri su jednostavni, dakle nasao contest u savrsenom vremenu, odradio, pare zaradio.

Banneri na prvom contestu /

Banneri na drugom contestu /

I na kraju osvrt na pravila:
FanART: Sistem ocjenjivanja radova

[Smiju koristiti samo SM/ovi i Moderatori.]

Manipulacija premoćno urađena.
Sve fino fino 

btw. čekam SIG pack .

Post dobio aplauz od smokan

Logoi su odlicni.
Imas veoma dobre ideje i uspijes da ih realaziras.Svi logoi su fini.Posebno ovaj MYCREW.
Los izbor boja na Deal Spyz logou razumem za simple ali mene ne privlaci.Buffalo je takodje dobar svaki logo radis "opusteno" nema preteranih efekta.
Sto se tice PSD packa siggovi nisu nesto preterani efekti kod nekih siggova.Nisu svi effecti fino uskladjeni.Sem ovog logoa Spartanac i ovog prvi oni su veoma ljepo odradjeni.
Banneri mi se vaoma svidjaju ali pogledaj neke bannere probaj bolje da uskladis sve slike.Ali stvarno sve je ljepo i fono odradjeno samo ovako nastavi.
Sve u svemu brate odlicno
Edit :
Photomanipulaciju nisam htio komentirat i vidi se da je odradjena iz ciste zabave.

Jos jedan mali EDIT:
Moras malo poraditi na prezentaciji radova. Moras se prihvatiti neke ozbiljnosti ...
Pri prezentaciji Postavis logo na crnoj i beloj pozadini. Previse ti je stvari razbacano na slici kojom prezentujes rad. Kontas me sta ti zelim reci !! ??

Please reply 
Nemoj se samo osvrtati na 99 designs
Ima i drugih koje su mozda i pouzdanije
http://www.greendesign.rs
crowdSPRING
Talenthouse ... probaj pa sta bude  Ako ti treba kakva pomoc oko Greendesign.rs samo mi se obrati iz Srbije sam pa cu ti pomoci ..  See'ya 

Post dobio aplauz od smokan

Sve fino, bas po mom ukusu. Nije pretjerivano nista i zato mi se svida.

Nek se jedan FA Moderator sjetio da i on moze otvarat pic teme, a ne samo pametovat drugima 

odlicno sve bgm ... pogotovo mi se svidjaju ovi sigovi  
trebat ce mi ovaj psd pack da i ja polako ucim to radit  
gj , keep it up
sigovi dobri....vrlo dobri....dok je manipulacija malo slabija ali moze proci....sig spartanaca pogotovo dobar...dobro uskladjeno...a Logo-i su nako..dobri
sve u svemu:

Why so serius ? 

Extra sve, pogotovo mi se sviđaju ovaj stalker i spartanac sig .

Očekujem PSD. pack ubrzo 

Svaki komentar suvisan !
Meni se svidjaju radovi. Svaka cast.
Posto ne moze veca ocjena, evo onda ova:

Svaka čast smoki, bolje ne može 

Jednom riječi prejako!

~ Jednostavno smoki style.Nadajmo se da će jedan radi na 99 proći. All thb u nastavku. 

Jel' se meni čini ili ovom liku viri dio muda na photomanipulaciji ?  

Jako radiš logoe, mada mi se ne sviđa što si nekako "ograničen" sa bojama ... Npr. ni u jednom od logoa nema zelene boje, već se sve vrti oko crne, bijele, plave i crvene - neki standard. Eto, to je ono moje skromno mišljenje.

Keep it up 
MAND4 je napisao/la:

Jel' se meni čini ili ovom liku viri dio muda na photomanipulaciji ? :D :D

Jako radiš logoe, mada mi se ne sviđa što si nekako "ograničen" sa bojama ... Npr. ni u jednom od logoa nema zelene boje, već se sve vrti oko crne, bijele, plave i crvene - neki standard. Eto, to je ono moje skromno mišljenje.

Keep it up ;D
Ne cini ti se. Vodim racuna o detaljima. =]
Kao i uvijek

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.