Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.6 problem

127 pregleda · 7 odgovora · otvorena 29.03.2011. u 22:01

Zna li itko zašto neće da mi primi pw na cw server?
i preko konzole sam pokusavao uci...
Ma jeste 100 % , baš sam gathera igrao , fino su napisali connect blablabla; pw
Moraš prvo kucati pw od servera, pa nešto ono start ili add kucati na mircu, pa potom kucaš pw od gathera, pa serveer pass kako se ja sjećam.
a usput, moraš imati uključen onaj anti cheat.
Otvori svoj cfg i pobrisi sve setinfo linije (redove), sredi cfg kako ti odgovara, spasi ga, i desni klik na njega i stavi read only =)
100kaa je napisao/la:
Otvori svoj cfg i pobrisi sve setinfo linije (redove), sredi cfg kako ti odgovara, spasi ga, i desni klik na njega i stavi read only =)
brate vidis da je igrao neki gather, a znamo da na gatheru poslije odigranog mixa pw se na serveru automatski mjenja.. ili nije imao antichit download pa mu nije ni dozvoljavalo pristup serveru
Lima je napisao/la:
brate vidis da je igrao neki gather, a znamo da na gatheru poslije odigranog mixa pw se na serveru automatski mjenja.. ili nije imao antichit download pa mu nije ni dozvoljavalo pristup serveru
A valjda je moguce i to. Meni se desavalo da nisam mogao uci ni na jedan server koji ima pw, dok ne obrisem te setinfo linije iz cfg.a, a nisam igrao gathere nikako. Cudni su putevi steamovi hahahah =)
100kaa je napisao/la:
U tome je bio problem [ do cfg-a je uglavnom ] ZAHVALJUJEM :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.