Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

OSVOJITE Steam/Server ili Forum

183 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.05.2011. u 22:03

EXTRA Zezanje

www.ExtraZezanje.com

U toku je takmicenje za broj postova. Prvi koji sakupi [color=green]1500[/color] postova osvaja neke od ovih nagrada:

-Web Hosting i .info domen
-Steam sa CS 1.6 Igricom
-CS 1.6 Server od 32 slotova

Konkurencija nije velika! :)

Jos jednom, link foruma: www.ExtraZezanje.com - Tamo mozete videti jos vise o ovom takmicenu!

Danas je nagrada povecana na 32 slota.

Posle ovog takmicenja ide jos jedno u kojem ce nagrade biti jos vrednije (stalno ce ici takmicenja)
Pa bolje da si napisao u temi, trazimo spammere za nas forum. Ti nisi normalan mislis da ce ti neko postat 1500 postova da bi dobio je***i steam ili info domenu + hosting.
MaryJane je napisao/la:
Pa bolje da si napisao u temi, trazimo spammere za nas forum. Ti nisi normalan mislis da ce ti neko postat 1500 postova da bi dobio je***i steam ili info domenu + hosting.
Hvala na savetu :)

a zasto ne bi pisao? usput se zeza sa ostalim clanovima o.o'

rekao sam ovo je prvo takmicenje, sledi posle ovog jos jedno u kojem ce biti mnogo vrednije nagrade :D

a ovi koji samo hejtuju neka me zaobidju zato sto nemam nameru da se raspravljam. Pise lepo sve ovde, uzivajte :D
A jesi dosadan s tim vise .kako glupo ime foruma dalje da ne govorim + ovo dole procitaj :

HAHAHHA Kako samouvjeren forum ,kao da ce im neko pisati 1500 postova radi steama , i tzv mnogih vrijednih nagrada.Hajde da je 300 postova ,ali nema sanse da i ovaj admin ima toliko pstova njihov.I + dosli ovdje da se reklamiraju. Forum glup sve u svemu ,ima hiljade ovakvih foruma koje niko i ne posjecuje ,a sad mislis da ce naa tvoj neko ic. Odavdje ne mozes dovesti clanova jer su svi pametni ljudi i znaju sta je Forum Svih Foruma GAMERS.BA i nema sanse da skupis odavdje membera ,samo si guestova skupio :S.

-Vecini ,kao i meni, gamers.ba je drugi dom i ti mislis sad da ce neko napustit ovaj forum radi te tvoje gluposti ,varas se !
rason je napisao/la:
A jesi dosadan s tim vise .kako glupo ime foruma dalje da ne govorim + ovo dole procitaj :

HAHAHHA Kako samouvjeren forum ,kao da ce im neko pisati 1500 postova radi steama , i tzv mnogih vrijednih nagrada.Hajde da je 300 postova ,ali nema sanse da i ovaj admin ima toliko pstova njihov.I + dosli ovdje da se reklamiraju. Forum glup sve u svemu ,ima hiljade ovakvih foruma koje niko i ne posjecuje ,a sad mislis da ce naa tvoj neko ic. Odavdje ne mozes dovesti clanova jer su svi pametni ljudi i znaju sta je Forum Svih Foruma GAMERS.BA i nema sanse da skupis odavdje membera ,samo si guestova skupio :S.

-Vecini ,kao i meni, gamers.ba je drugi dom i ti mislis sad da ce neko napustit ovaj forum radi te tvoje gluposti ,varas se !
"Vecini ,kao i meni, gamers.ba je drugi dom"

Jao brate reci mi da se šališ :S
elt je napisao/la:
"Vecini ,kao i meni, gamers.ba je drugi dom"

Jao brate reci mi da se šališ :S
ne bukvalno ,misli se da volim gamers.ba veoma ,ne da mi je bas drugi dom .
ja ne pokusavam da oteram clanove odavde, ovo je gamerski forum a ovaj moj je za zezanje...

a i otvorio sam ovu temu u counter-strike ne da bih reklamirao svoj forum vec zato sto ima veze sa CS-om. Osvaja se server/steam/forum.

Naravno moderator/administrator neka izbrise ovo ako smeta nemam nista protiv :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.