Pozdrav !
E ovako , posto sam ja novi na ovom forumu , izvinite ako nesto pogrijesim ili pitam sto netreba ili ako je ova tema vec bila ..
Igram igru Counter Strike 1.6 i slucajno sam promijeno rezoluciju na 700x.... ne sjecam se tacno ali uglavnom je nesto za 700x... (druga rezolucija po redu ) i kad sam je APPLY pise kao da mi monitor nemoze podrzavat.. ekran postane crn i na sredini crvena kocka i pise nesto
.. Ja cujem zvuk cs-a , samo nevidim sliku ..
Probavao sam i reinstall cs ali nepomaze .. Ako neko zna kako mogu promijeniti rezoluciju a da neulazim u cs (ako je to moguce ) ili ako je neko imao slican problem neka mi napise pls
E ovako , posto sam ja novi na ovom forumu , izvinite ako nesto pogrijesim ili pitam sto netreba ili ako je ova tema vec bila ..

Igram igru Counter Strike 1.6 i slucajno sam promijeno rezoluciju na 700x.... ne sjecam se tacno ali uglavnom je nesto za 700x... (druga rezolucija po redu ) i kad sam je APPLY pise kao da mi monitor nemoze podrzavat.. ekran postane crn i na sredini crvena kocka i pise nesto
.. Ja cujem zvuk cs-a , samo nevidim sliku .. Probavao sam i reinstall cs ali nepomaze .. Ako neko zna kako mogu promijeniti rezoluciju a da neulazim u cs (ako je to moguce ) ili ako je neko imao slican problem neka mi napise pls