Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa rezolucijom :S

146 pregleda · 11 odgovora · otvorena 31.03.2011. u 13:26

Pozdrav !
E ovako , posto sam ja novi na ovom forumu , izvinite ako nesto pogrijesim ili pitam sto netreba ili ako je ova tema vec bila .. :)

Igram igru Counter Strike 1.6 i slucajno sam promijeno rezoluciju na 700x.... ne sjecam se tacno ali uglavnom je nesto za 700x... (druga rezolucija po redu ) i kad sam je APPLY pise kao da mi monitor nemoze podrzavat.. ekran postane crn i na sredini crvena kocka i pise nesto :S .. Ja cujem zvuk cs-a , samo nevidim sliku ..
Probavao sam i reinstall cs ali nepomaze .. Ako neko zna kako mogu promijeniti rezoluciju a da neulazim u cs (ako je to moguce ) ili ako je neko imao slican problem neka mi napise pls :r :*
Bar ja mislim da nemozes promjeniti rezoluciju bez toga da udjes u cs,ali ipak mislim da bi reinstalacija csa morala da pomogne.Pokusaj skinuti drugu instalaciju pa instalirati.
Samo promjeni ime teme,zabranjeni su nazivi poput: pomoc,hitno itd....
Gl. : *
Vec jesam ali je opet isto , neznam sta da radim :S
dodaj ovo na shortcut -h 600 -w 800

npr.
u target polju
......hl2.exe" -h 600 -w 800
Odes na iconu desni click u polje gdje pise Target DODAS OVO -> -noforcemparms -noforcemaccel -freq 80 -w 800 -h 600

PS: Cuj nemozes promjenit rezolucio a da ne ulazis u CS

EDIT :

KAko ba nemoze ? Kako me ni radi?

I dodas ovo
-noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -freq 75 -heapsize 512000 -w 800 -h 600 -nojoy -dxlevel 70 -32bpp

ako nemoze onda stvarno neznam

restore sistem:*
FastCybeR je napisao/la:
Probacu
Nadji u c/program files/valve/hl.exe i idi desni klik pa properties i idi compatibility tab....i tu stavi run in 640x480 resolution i probaj,.....

Ako opet nece uninstall cs i izbrisi cijeli valve folder!
I instaliraj onda
Ako ti ovo sa lounch opcijama ne pomogne, reinstall ne gine...

A sto ne stavis sliku tog problema ?
je napisao/la:
ekran postane crn i na sredini crvena kocka i pise nesto...

Jesi corav il' si glup ?
Hvala svima na pomoci , sve sam isprobao ali nista nije pomoglo , samo sam restore system i sve opet radi ..
Jos jednom hvala svima :D ;) 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.