Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

U vezi sa ADSL-om

128 pregleda · 8 odgovora · otvorena 29.03.2011. u 13:40

Evo, pošto je sticky topic o bh telecomu neaktivan, da pitam ovdje.

Prošao je gotovo mjesec dana i ja sam još uvijek na staroj adsl brzini, iako mi piše da mi je trenutni paket flat 6.

Da li se trebam brinuti ili to oni polako ali sigurno prebacuju?

Hvala.
Ja zvao , dosli mi ljudi kablove neke zamijenili ISP , paricu provjerili , takodjer mjerili brzinu , bila mi brzina 0.3 mb/s sad je 1.85 mb/s.

Povecala se , samo nazoves i pitas. 1422 :D
Sve korisnike su vratili na staru brzinu ako tebe nisu,nazovi i pitaj !
: *
http://www.gamers.ba/forum/9/133641/finalni-gamers-ba-pravilnik/
posebno ova 11. -
dexx_ je napisao/la:
Sve korisnike su vratili na staru brzinu ako tebe nisu,nazovi i pitaj !
: *
ja zvao,
dosla dva debila, jedan je otisao da prohoda, drugi pravio,
i reko mi je da mi je komp pun Virusa i da mi je opterecena mrezna karta,ja sam sutio i pitao sam sebe kako ima glupih ljudi.

Install sam Win7 i konekcija ista, ide nekad , 150/200/250/ nekad 20kbps, ADSL NET FLAT 2.

O5 cu zvati.
BR1cK je napisao/la:
ja zvao,
dosla dva debila, jedan je otisao da prohoda, drugi pravio,
i reko mi je da mi je komp pun Virusa i da mi je opterecena mrezna karta,ja sam sutio i pitao sam sebe kako ima glupih ljudi.

Install sam Win7 i konekcija ista, ide nekad , 150/200/250/ nekad 20kbps, ADSL NET FLAT 2.

O5 cu zvati.
ma kakvi virusi pusti sto oni lupaju...
Meni net sto bi se reklo "fercera",nije nikad ispod 200kbps.
To je onaj sto je nekad bio 8gb.
Meni jednom nije bilo net-a i nazovem ih,kaze on modem nevalja,ja uzmem drugi opet nema...oni su meni hiljadu razloga naveli,a na kraju bilo to da je neko negdje prerezo kabal...
Oni samo lupaju da im prodje vrjeme boli njih za nas :
dexx_ je napisao/la:
ma kakvi virusi pusti sto oni lupaju...
Meni net sto bi se reklo "fercera",nije nikad ispod 200kbps.
To je onaj sto je nekad bio 8gb.
Meni jednom nije bilo net-a i nazovem ih,kaze on modem nevalja,ja uzmem drugi opet nema...oni su meni hiljadu razloga naveli,a na kraju bilo to da je neko negdje prerezo kabal...
Oni samo lupaju da im prodje vrjeme boli njih za nas :
Istina.
Meni brzina ispod 1 Mbps a trebala bi biti barem 1.7 Mbps :@

Boli njih ""#%"%& za nama :(
Ne vidim razlog što se palite svi. ADSL isto kao i Telemach ima problema zato što su novi, za ADSL mislim novi jer prelaze na nove pakete, mašine itd. a za Telemach novi jer su novi na našim prostorima. Većina korisnika će u početku (prvih mjeseci) osjetiti lag, biće im brzina manja ili veća od one zadane u paketu, ping 1 - 101 u roku sekunde, jitter veći od pinga... Sve je to dok se ne uspostavi neki red. Ne palite se, zovite providere ako imate probleme.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.