Evo ovako.Kako da je sebi promjenim na Adsl-u da mi bude 100.0 Mbs a ne 10?
Diskusija
Pomoc oko Adsl
73 pregleda · 4 odgovora · otvorena 21.04.2011. u 08:43
Predpostavljam da mislis na ono sto vidis dole u desnom ćošku ?
To je mrežna kartica , i ne možeš to promjeniti.
Dok brzinu , interneta također ne možeš mijenjati , to je sve do telekoma
To je mrežna kartica , i ne možeš to promjeniti.
Dok brzinu , interneta također ne možeš mijenjati , to je sve do telekoma
To ti je brzina mrežne kartice ..
Care, i meni je isto tako... Nešto se bila sjebala mrežna i došao mi čovjek da to napravi... Ali izgleda da je stavio neku novu, kojoj je brzina 10 ... sve ti je to do mrežne kartice, i ja je moram mjenjat pod hitno...
A, usput da pitam, ima li kakve veze ta mrežna, npr. sad mi je brzina neta 1.70 mbps, kada bi bilo 100, da li bi bilo više od 1.70 mbps ?
A, usput da pitam, ima li kakve veze ta mrežna, npr. sad mi je brzina neta 1.70 mbps, kada bi bilo 100, da li bi bilo više od 1.70 mbps ?
H3L1uM je napisao/la:
Care, i meni je isto tako... Nešto se bila sjebala mrežna i došao mi čovjek da to napravi... Ali izgleda da je stavio neku novu, kojoj je brzina 10 ... sve ti je to do mrežne kartice, i ja je moram mjenjat pod hitno...
Il imo 10mb mreznu karticu ili 100mb mreznu kraticu tvoja brzina ostaje ista, sve je to do tvog ISP ( provajdera ) ovisno koji internet koristis. Tu brzinu koju dobijas ti salju oni a ne mrezna kartica
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.