Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Razer Deathadder vs Razer Lachesis

171 pregled · 15 odgovora · otvorena 25.03.2011. u 22:57

Pozdrav :D

napisite koji je od ova 3 misa,po vama najbolji i zasto...i da li neki od ova 3 imaju ceste kvarove i koji su :)

cuo sam da xai ima mnogo kvarova tj. da nije od dobrog materijala ... a sad nezz,najbolje da mi o njima kaze ko neki mis ima ( od ovih naravno)

btw.molim admine,moderatore da temu ne brisu neka je 24 - 48 H pa neka ide u kantu,al samo da vidim :) jer ono bas sam u dilemi...
Djaba si dizo temu kad se zna Razer Deathadder <3 ftw ha ya
Po meni Steelseries Xai, vecina raje ga koristi. Pogledaj malo po forumima ima mnogo, mnogo slicnih tema. Iako ovdje nisi naveo MX 518 "hladno" ti ga preporucujem.

=D
Qme najbolje ti to znas, ne moze ti neko nista preporuciti, znaci odas u prodavnicu i isprobas kako ti lezi u ruci, koji ti najvise odgovara, i kupis... ja imam DeathAdder zaista mis je perfektan, znaci svidja mi se i lezi mi dobro u ruci, 2 mjesto Xai, a 3 Lachesis, najbolje je da isprobas ova 3 misa i sam odlucis, pozz
ako imas malu saku uzmi Xai najbolje ce ti lezati, samo enmoj da ga uzimas ako ti podloga nije perfektno cista jer odesa laseri u k...
Imao sam Razer Lachesis neko vrijeme i onda sam ga zamjenio za Logitech mx518. Mogu ti reci iz moga iskustva da je Lachesis prebrz mis, znaci sve ti kaze 3G laser, 4000dpi. Imao sam problema sa igranjem FPS igrica i nikako nisam mogao da se naviknem na taj mis iako mi je u ruci stajao perfektno, tako da svoj glas dajem za Razer Deathadder ili Razer Copperhead. :)
Razer DeathAdder.Xai je odlican mis al istina je da ima dosta kvarova.moj drug imao i nakon 2mj laser otiso u kur..
ok za sve

samo Xai(bio mi je na prvom mjestu) , al ne dolazi u OBZIR...kad sam cuo da ga malo klepis,i ode sve na njemu xD pa glajderi(to je ispod sto se nalazi) odu svako mjesec dana... ne isplati se..slabog je kvaliteta..i ima dosta u igri problema :)

sad ostajem na razer deathadder ili razer lachesis i kako se slazu oni sa podlogom QcK Heavy

MX518 mis je onako,dobar ali i tu ima problema ;) kabal se cesto mora mjenjat i te stvari... :) i jos je ruzan bruka :D
Xai uzmi i . kakav mx zastarjela tehnologija :$ sry mx users & fans
kupio sam deathadder prije 20 daana miš je prejak brate uzmi deathadder (:
necu xai...naveo sam radi cega :)

mx518 sam mislio bratu kupit

a zar na citavom gamers.ba NIKO nema i nije imao Razer Lachesis pa da mi kaze kakav je :)

jer citao sam da nije los + vise dpi...malo skuplji ..

za deathadder-a sam cuo mnogo dobrih komentara...ali opet hocu da uporedim ta dva misa :)
MX 518 ja koristim i za sad je jako dobar :D
Preporucujem ga svakome :D :)
Ikari :)
Za cs mis je perfektan. imo sam priliku ga drzat u ruci, lepo lezi u ruci, ako imas veliku saku i malo para uzimaj ovaj mis + QcK+ podlogu i neces se pokajat :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.