Koji je miš bolji za cs?
Diskusija
Zaključana
Ikari vs. MX518
156 pregleda · 13 odgovora · otvorena 22.03.2011. u 19:24
to je tesko pitanje....
igrao sam na oba misa,i presavrsena su oba,ali ti preporucujem MX518 zbog tog sto ga imam 2godine, jos uvijek radi kao da je nov , ako ga kupis neces se pokajat vjeruj mi
igrao sam na oba misa,i presavrsena su oba,ali ti preporucujem MX518 zbog tog sto ga imam 2godine, jos uvijek radi kao da je nov , ako ga kupis neces se pokajat vjeruj mi
Ikari za cs,mx za cod
Steelseries Ikari
Zavisi koji ti bolje leži,
Meni lično je MX bolji. =)
Meni lično je MX bolji. =)
Ko bude imao MX recice ti da je bolji MX ko ima IKARI recice ti da je bolji IKARI ... Dzabe temu otvaras, radije ako imas priliku odigraj sa oba misa i vidi ...
Po meni je MX bolji .
Fino odeš u neku radnju, u kojoj drže takve stvari i vidiš koji tebi leži na ruci
Fino odeš u neku radnju, u kojoj drže takve stvari i vidiš koji tebi leži na ruci
treba zabraniti i ovakve teme ... pogledaj specifikacije i vidi šta ti odgovara ..
Qme to bi trebao najbolje da znas, koji tebi lezi, samo Ikari je mnogo kvalitetniji mis od MX518.
MX518
evo vidim i na sk gaming si otvorio istu temu. 
po meni mx518 je x puta bolji od Ikari-a.

po meni mx518 je x puta bolji od Ikari-a.
koristio oba ,oba predobra
koji kod da uzmes isto ti dodje .Sve je do navike
koji kod da uzmes isto ti dodje .Sve je do navike
a ja ne znam zašto se svi zaletite za te skupe miševe, od 1800+ dpi kad ga svi fercerate na 400 max 800. Ako mu je malo bolji laser, ili koji mu je već pogon
nie tu neka aman razlika ni sa mišem od 20ak km.
Igrao sam na mx-u, lijepo leži u ruci, ali meni je fakat ovaj ms-ov u ruci bolji, i ljepši izgledom 100 puta.

Ali ako si već zalijepio za miš po neki reviewima Ikari ftw.
nie tu neka aman razlika ni sa mišem od 20ak km.Igrao sam na mx-u, lijepo leži u ruci, ali meni je fakat ovaj ms-ov u ruci bolji, i ljepši izgledom 100 puta.

Ali ako si već zalijepio za miš po neki reviewima Ikari ftw.
MX518 > ALLLLL ! ! !
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.