Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NewClip by miire

353 pregleda · 20 odgovora · otvorena 25.03.2011. u 20:26

Pozdrav

- nakon nekog vremena, uradio sam neki mali clip. Nista specijalno.

Budjav lebac =DD

Gledajte u HD ♥
Svaka Čast, nisi ti đabe 'miire' !

btw: dobre boje ♥
Bravo miije
Nema se šta reći, savršenstvo. Jedina zamjerka je što praviš kratke klipove, što se tiče fragova i muzike, odlični.

FIno! Samo se pukky puno isfulao!

Muzika 10/10
Frag 8/10
Boje 9/10
Sync 10/10

Ukupno: 37/40
- Kvalitet klipa je los, dosta dobrih efekata kad izade ovo "njam njam", i onaj kada vraca slike dole. Frag nije nesta "poseban", jer ti bolje editujes, one brze fragove.

- Sto se tice drugog edita, pravo je dobar, kod kamere boje su prejake, takoder i kamera. Meni se vise svidjaju tamnije boje, jer su svijetle nekako isfurale. Kad vec pravis ove "klipove" ili "edite", preporucujem ti da pocnes da furas onaj "animirani" stil.

Sve u svemu je dobro, mislim da mozes puno bolje.

=D
Muzika ftw .

Kao i uvijek, sve 5

Zasluženo ...
Nice clip..

Samo jedna primjedba znaci od 0:11-0:14 dok specas ove sto walkaju prema B, neznam jel ti ovo pokusaj synca ali sjecka malo. To sam primjetio i kod 80% ostalih clipova tvojih. Bez toga bi bilo fanstasticno, al iovako je fino. Lijepe boje.

Poz
chaseN1 je napisao/la:
- Kvalitet klipa je los, dosta dobrih efekata kad izade ovo "njam njam", i onaj kada vraca slike dole. Frag nije nesta "poseban", jer ti bolje editujes, one brze fragove.

- Sto se tice drugog edita, pravo je dobar, kod kamere boje su prejake, takoder i kamera. Meni se vise svidjaju tamnije boje, jer su svijetle nekako isfurale. Kad vec pravis ove "klipove" ili "edite", preporucujem ti da pocnes da furas onaj "animirani" stil.

Sve u svemu je dobro, mislim da mozes puno bolje.

=D
sto se tice animiranog stila .. btw sry na citatu al moram ... animirani stil nije nimalo lahko radit .. to rade samo profesionalci sto se iskreno meni licno ne svidja.. jer to nije umijece editovanja .. to je animacija .. dvije razlicite kategorije .. ovaj edit je sasvim solidan al mire moze puno puno puno bolje ♥
Fin movie praffo, samo brate muzika :| Ako me kontash.

Kvalitet videa : 10/10
Efekti : 10/10
Fragovi : 8-9/10
Muzika : 6/10

Ideja za sledeci video da ubacis ovu pjesmu sto cu ti ja sad linkat, ako ti se svidja.

[http://www.youtube.com/watch?v=PPlX0R4O1b8]

9-) :P
ScandaL je napisao/la:
Nice clip..

Samo jedna primjedba znaci od 0:11-0:14 dok specas ove sto walkaju prema B, neznam jel ti ovo pokusaj synca ali sjecka malo. To sam primjetio i kod 80% ostalih clipova tvojih. Bez toga bi bilo fanstasticno, al iovako je fino. Lijepe boje.

Poz
Je li neznam ? Seljacino jedna odvratna.

Post dobio šamar od miire

Kad ćeš naučiti
nyonyo je napisao/la:
Kad ćeš naučiti
Kad mi pocnes pokazivati (A)
miire je napisao/la:
Kad mi pocnes pokazivati (A)
Reko sam ti 100 puta non steam modeliiiiiii

Post dobio aplauz od miire

nyonyo je napisao/la:
Reko sam ti 100 puta non steam modeliiiiiii
- to da

Bio sam ubjedjen da sam stavio non steam modele, i kad sam poceo snimat' tj. kad sam sve bindovao, vidim Steam modeli. Nije mi se opet dalo da radim, pa sam samo nastavio :/

njam njam njam njam

odlican movie sve pohvale 8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.