Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS | zenstyle by me #2

363 pregleda · 20 odgovora · otvorena 24.03.2011. u 00:17

o maj fakin gash  
S!C!<  
za 10 sekundi je predobro
5/5 ili 10/10  
MarioMaxy je napisao/la:
o maj fakin gash  
S!C!<  
za 10 sekundi je predobro
5/5 ili 10/10  
Produzicu ovaj klip, uradicu ga oko 30-40 sec 
One shot one kill no luck just skill 

Prejako  
Napisao sam vech tamo, prejako 

- ali ovo je vech style detruktora, ali nvm, opet je prejako.

produzi malo oovaj klip i bice za 10.

demo at pm, ♥
Dovahkiin je napisao/la:
One shot one kill no luck just skill 

Prejako  
Izvini sto te citiram ali "JUST SKILL" ?! Ovaj ZENSTYLE nije znao igrati dok nije pronasao met0ri i ubacio ga na svoj server ... jadno 

Inace kry kao i uvek edit sabio  5/5 

P.S mnogooo mi se svidja pesma , moze link ?

Post dobio aplauz od miire

10/10

Bravo Andrej! 
spoozy je napisao/la:
Izvini sto te citiram ali "JUST SKILL" ?! Ovaj ZENSTYLE nije znao igrati dok nije pronasao met0ri i ubacio ga na svoj server ... jadno 

Znaci, to je to 

- Iskreno nisam znao sta je met0ri i to, svi su nesto pricali met0ri, met0ri, al' evo sad tek znam sta je to.

Nemam nista protiv momka ZEN - a, ali iskreno kad smo igrali, nije nesto ubijao, ali evo odjednom po 5 hedova.

Kakogod, ako je cheat frag, lol.
spoozy je napisao/la:

Skeng Productions - It's Never Over

http://www.youtube.com/watch?v=nSNo2IZUh14
predobaro pogotovo kad prosiris a ova pjesma daje poseban efekat ipak to je Saw thema 

cisto 10/10 8-)
spoozy je napisao/la:

aj ti meni objasni sta je met0ri ??

kao 1. ovo je moj frag
kao 2. nas 5 smo bili u lanu
kao 3. neam svoj server ...

Post dobio šamar od miire

ELECTROSTYLE je napisao/la:
aj ti meni objasni sta je met0ri ??

kao 1. ovo je moj frag
kao 2. nas 5 smo bili u lanu
kao 3. neam svoj server ...
Kao 1 znam da je tvoj frag i da je hacked .
Kao 2. ti lana nisi video u zivotu .
Kao 3 sta je PRIVATE PLAYGROUND 1 ? Inace promenio si ime servera  .

Da ti objasnim sta je met0ri , lako je ... To je kada neko nema neke fragove pa uzme server , ubaci met0ri i pravi bolje fragove od pola profesionalnih igraca . Ja znam od kad ti imas svoj server i od tad ti si namestio 1 airshot i 5hs usp ace , dgl ace 5hs , 4hs na B . Dok smo pre probavali ko moze airshot nisi mogao prdnut' . Svi koji su pre nego sto si uzeo server igrali sa tobom i koji imaju imalo mozga shvatice da koristis cheat . Niko ti nece posle ovog komentara traziti demo sa dem_forcehltv 1 jer se zna da se tamo met0ri ne vidi  Inace onaj tvoj drug flAre nije nista bolji od tebe , odnosno on je gori od tebe . Upali na CW-u aim i igra , trese se ko je8ena zecica ... Necu se raspravljati sa tobom , ali ne moras lagati i skini taj met0ri , pravi ciste fragove ... peace
spoozy je napisao/la:

Da ti objasnim sta je met0ri , lako je ... To je kada neko nema neke fragove pa uzme server , ubaci met0ri i pravi bolje fragove od pola profesionalnih igraca . Ja znam od kad ti imas svoj server i od tad ti si namestio 1 airshot i 5hs usp ace , dgl ace 5hs , 4hs na B . Dok smo pre probavali ko moze airshot nisi mogao prdnut' . Svi koji su pre nego sto si uzeo server igrali sa tobom i koji imaju imalo mozga shvatice da koristis cheat . Niko ti nece posle ovog komentara traziti demo sa dem_forcehltv 1 jer se zna da se tamo met0ri ne vidi  Inace onaj tvoj drug flAre nije nista bolji od tebe , odnosno on je gori od tebe . Upali na CW-u aim i igra , trese se ko je8ena zecica ... Necu se raspravljati sa tobom , ali ne moras lagati i skini taj met0ri , pravi ciste fragove ... peace
I opet nisi objasnio sta je met0ri. xD

Ne znam jel frag hacked ili ne, meni se cini clean, za ostale neznam.

Otherwise, met0ri je SSH - ServerSide Hack, tj aimbot, koji ne radi kao normalan aimbot, da ide na jedan igrac pa onda na drugi, nego zgolemuje hitboxe igraca za onoliko koliko ti podesis. Nije detected od strane anticheata jer instalira se preko cs_i386.so fajl koji je, recimo glava servera. Takodje radi samo na Linuxbased servere.

EDIT: Daj sad aplauz jer sam objasnio ovo.

Post dobio aplauz od miire

spoozy je napisao/la:

ti nisi upoznat sa mnom uopste ... znaci ti nemas veze ko sam ja.... kao prvo ... private playground nije moj server ... moj nick je inace ELECTROSTYYLLEE ne ZENSTYYLLEE ...

zen je vlasnik servera private playground .. ja momak ne znam cije si ti fragove gledo al taj metori sigurno nemam ja ... za sve dalje informacije obrati se zenu ... a ti zipperu .. kad god oces lana esla cega god oces .. i da ti napomenem jos jednom ja nisam zen.. i ti to dobro znas ... al skrecemo s teme .. edit sick

ELECTROSTYLE je napisao/la:
ti nisi upoznat sa mnom uopste ... znaci ti nemas veze ko sam ja.... kao prvo ... private playground nije moj server ... moj nick je inace ELECTROSTYYLLEE ne ZENSTYYLLEE ...

zen je vlasnik servera private playground .. ja momak ne znam cije si ti fragove gledo al taj metori sigurno nemam ja ... za sve dalje informacije obrati se zenu ... a ti zipperu .. kad god oces lana esla cega god oces .. i da ti napomenem jos jednom ja nisam zen.. i ti to dobro znas ... al skrecemo s teme .. edit sick
Ja sam pogrijesio, mislio sam da je zen = electro, kad ono nije, kaze mi na steam, pobunio sam se jer znam da jedan od njih ima server...
"kao 1. ovo je moj frag" jel tvoj ili je "ZENOV"

spoozy je napisao/la:
"kao 1. ovo je moj frag" jel tvoj ili je "ZENOV"
brate moj pa nisam lud znam dje sam ja igro ... a eto napisao sam ti u guestbook sta cu mu uradit kad odem kod njeg ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.