Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TRAILER] - Redemption by miire and Cappie

335 pregleda · 17 odgovora · otvorena 13.04.2011. u 21:36

Dobro vecher /all.

- Naime, odlucio sam da napravim neki duzi movie. Nece biti neki obicni movie, vise cu koristiti 3D animacije. Od kretanje likova pa do teksta.

/ako imate neki dobar demo, spraydown m4a1, ak47 ili AWP, slobodno saljite na pm.

- Ovaj trailer smo uradili za jedan dan, nisam nista htio puno da stavljam, 3D Tekst, 2 fragparta i outro.

Sto se tice "nisana" na pocetku movia, to je pocetnicka greska mog jarana, on je radio 3D tekst, uradio je stvarno za svaku pohvalu jer radi u c4d - u tek 2 dana :].

TRAILER - Redemption by miire and Cappie

Nadam se da ce vam se svidjeti ovaj Trailer. Movie ce biti gotov do ponedjeljka ovog ako budemo radili kako treba.

/hf
dobar,dobar
gl sa cijelim filmom
ako nadem neke fragove,dati cu ti ,naravno ako Prifačaš moje fragove jer ces naci puno boljih
Nije loše, samo mi se ne sviđa što nema ono gore ko je koga ubio. Mislim na ono npr . miire <m4a1> reaveNz. Nadam se da si skontao šta hoću reći.
ReaveNz je napisao/la:
Nije loše, samo mi se ne sviđa što nema ono gore ko je koga ubio. Mislim na ono npr . miire <m4a1> reaveNz. Nadam se da si skontao šta hoću reći.
Na traileru mi fino to ne izgleda

- bice na moviu sve normalno, puno, puno vise 3D animaicija.
ReaveNz je napisao/la:
hmmm zato sto je trailer.

I will stay tuned!

aBd da sve prodje bez nekih belaja. Bas jedva cekam da vidim taj movie, da vidim kako ces se radit sa 3D animacijama i ostalim kojekakvim fazonima.

GO GO GO !
Ima jos mnogo rada sa C4D... Ako je koristio motion tracking za 3D text reci mu nek prestane stim, youtube.com/msthavoc, ima tamo tutorial za realan 3D text u CS-u

Ae cekam pa da vidim sta ce biti, i ja sam poceo nesto da radim, eo jos malo i intro zavrsio

Post dobio aplauz od miire

Predobro...

Samo kako ime ove pjesme ili sta je već u pozadini? :D
- Mire brate , ako ćemo iskreno ovi iznad mene te ocjenjuju na osnovu poštovanja prema tebi gore a ne po klipu kojeg si sada prikazao.
- Poštujem te , ali ako ćemo iskreno ovo ništa ne valja znam da će neki flejmat al' ne zanima me , svako ima pravo na svoje mišljenje ; right ?

- 1/10

- Preloše .

Post dobio aplauz od miire

xpallyftw je napisao/la:
- Mire brate , ako ćemo iskreno ovi iznad mene te ocjenjuju na osnovu poštovanja prema tebi gore a ne po klipu kojeg si sada prikazao.
- Poštujem te , ali ako ćemo iskreno ovo ništa ne valja znam da će neki flejmat al' ne zanima me , svako ima pravo na svoje mišljenje ; right ?

- 1/10

- Preloše .
- Svaka cast za ovaj post, ali brate, ako cemo iskreno, ovo je trailer obicni koji ne treba da ima previse efekata.

Nisam ja MixEP pa da pravim u "traileru" 3D ANIMACIJE, ne zelim da pokazujem 3D animacije koje smo uradili.

Saketanje, razvaljivanje vrata, prozora ili sl. Sve smo to animirali, ali to ne zelimo da stavimo u intro.

- kad bude full movie vidjet' ces na sta sam mislio.

miire je napisao/la:
- Svaka cast za ovaj post, ali brate, ako cemo iskreno, ovo je trailer obicni koji ne treba da ima previse efekata.

Nisam ja MixEP pa da pravim u "traileru" 3D ANIMACIJE, ne zelim da pokazujem 3D animacije koje smo uradili.

Saketanje, razvaljivanje vrata, prozora ili sl. Sve smo to animirali, ali to ne zelimo da stavimo u intro.

- kad bude full movie vidjet' ces na sta sam mislio.

- akoBogda bit' češ bolji od MixEPa , i znam ja da ti možeš mnogo bolje od ovoga i jedva čekam full movie <3
xpallyftw je napisao/la:
- akoBogda bit' češ bolji od MixEPa , i znam ja da ti možeš mnogo bolje od ovoga i jedva čekam full movie <3
I ja kazeem, aBd

- Polako, tek smo poceli sa 3D Animacijama. U full moviu kao sto sam rekao, bice mnogo iznenadjenja
3/5

Početak dobar , ovo ostalo kako se uzme ...
eto za nisan si rekao da zanemarimo....ostalo dobro samo mogao onaj tekst malo svjetliji biti....i mozda neka malo jaca muzika...
Mislim da pola likova ne kontaju poentu "trailer".

- kakogod, ty.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.