Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa Windows 7 ikonama

160 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.03.2011. u 20:05

E'o maloprije izađe iz MW2 kad odjednom sve se ikone razletile (i prije mi se dešavalo). I kad poredam, po izlasku iz neke igre opet mi se isto desi. Mrsko mi je Googlat sad pa ako ima ko neko rješenje ne bi bilo loše da ga podijeli.
Problem je u mjenjanju rezolucije kad pokrenes igru.....meni se stalno desava to :/

Probaj namjestiti istu rez. i u windowsu i u igrici pa vidi jel onda sve OK!

Ima program koji sacuva polozaj ikonica na ekranu bas zbog tog problema sa mjenjanjem rezolucije.............

Nezzz sad kako se tacno zove ali ima na jednom INFO cd-u pa cu potraziti i editujem post

EDIT:
Malo sam proguglao i nasao ovaj program , probaj sa njim

http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Icons-Related/Desktop-Icon-Saver.shtml
NexT_T1 je napisao/la:
Problem je u mjenjanju rezolucije kad pokrenes igru.....meni se stalno desava to :/

Probaj namjestiti istu rez. i u windowsu i u igrici pa vidi jel onda sve OK!

Ima program koji sacuva polozaj ikonica na ekranu bas zbog tog problema sa mjenjanjem rezolucije.............

Nezzz sad kako se tacno zove ali ima na jednom INFO cd-u pa cu potraziti i editujem post

EDIT:
Malo sam proguglao i nasao ovaj program , probaj sa njim

http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Icons-Related/Desktop-Icon-Saver.shtml
Windows rezolucija mi 1280x1024, a kad bi stavio istu takvu u MW2 ne znam bi l' mog'o pokrenut igru uopšte. O.o
TitaniuM je napisao/la:
Windows rezolucija mi 1280x1024, a kad bi stavio istu takvu u MW2 ne znam bi l' mog'o pokrenut igru uopšte. O.o
smanji windows na 1024x768 , sasvim pristojna rezolucija
a vjerujem da ce ti i mw2 moci na toj
MarioMaxy je napisao/la:
smanji windows na 1024x768 , sasvim pristojna rezolucija
a vjerujem da ce ti i mw2 moci na toj
NE!
Ne bi' to uradio ni za živu glavu.
TitaniuM je napisao/la:
NE!
Ne bi' to uradio ni za živu glavu.
ok , samo sam ti dao savjet ... il kupi ikonice po desktopu , il mjenjaj rezoluciju
al ja prije mislim da ti je to do ovoga :
~ jel licenciran windows ?
ako nije , moze zezzati onaj wat .
kod mene stalno izbacuje Win Explorer Error , i nakon restarta explorera , isto tako se ikonice razbacaju
MarioMaxy je napisao/la:
ok , samo sam ti dao savjet ... il kupi ikonice po desktopu , il mjenjaj rezoluciju
al ja prije mislim da ti je to do ovoga :
~ jel licenciran windows ?
ako nije , moze zezzati onaj wat .
kod mene stalno izbacuje Win Explorer Error , i nakon restarta explorera , isto tako se ikonice razbacaju
Nije licenciran, a nije ni crackovan. Vazda mi javlja da mi ističe trial period. Kad istekne tad ću ga opalit WAT-om

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.