Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ne mogu vratiti Windows 7?

81 pregled · 2 odgovora · otvorena 12.04.2011. u 21:44

Pozdrav... Ja sada trenutno imam Linux Ubuntu a zelio bih vratit na Win 7 i kada stavim 100 % bootabilni DVD on mi ja jednostavno ne ucita i samo mi nastavi ucitat Linux?
Radi se o laptopu marke HP ProBook 4710s (stvar je u tome sto nisam mogao ucitat niti jedan win jer mi je bio pun virusa pa sam stavio linux ali ga sada zelim vratit)
Jesi li sigurno postavio dobro opcije Boot Device Priority-a u BIOS-u? Pretpostavljam da znas da ide First Boot Device CD/DVD-ROM a drugi HDD..i da li si vec dizao sistem sa tog navodno bootabilnog DVD/CD-a. Imas takodje jos jednu mogucnost,a to je da uradis instalaciju preko USB-a,nije tesko samo slijedis tutorijal i u BIOS-u nastimas First Boot Device USB.
XFuriouS je napisao/la:
Jesi li sigurno postavio dobro opcije Boot Device Priority-a u BIOS-u? Pretpostavljam da znas da ide First Boot Device CD/DVD-ROM a drugi HDD..i da li si vec dizao sistem sa tog navodno bootabilnog DVD/CD-a. Imas takodje jos jednu mogucnost,a to je da uradis instalaciju preko USB-a,nije tesko samo slijedis tutorijal i u BIOS-u nastimas First Boot Device USB.
dizao sam vec sa tog CD-a windowse ali problem je u tome sto ja na laptopu nemam tu opciju da mi ucita USB...?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.