Ja imam titlove ali trebaju da se ekstraktuju.Sta dalje raditi molim vas pomozite!!!
Diskusija
Kako ubaciti prevod u film?
95 pregleda · 7 odgovora · otvorena 16.03.2011. u 23:20
Ime filma i subtitla isto.
Ako ti je vlc samo prevuces prevod.
Ako ti je gom player imas subtitle explorer.
Ako ti je neki treci boli me jer ne znas temu dici.
PS : I subtitle i film (.avi) ti trebaju biti u istom folderu.
Ako ti je vlc samo prevuces prevod.
Ako ti je gom player imas subtitle explorer.
Ako ti je neki treci boli me jer ne znas temu dici.
PS : I subtitle i film (.avi) ti trebaju biti u istom folderu.
Jako jednostavno ....
Skines VLC Media Player , skines prijevod i samo kad ti pocne film ubacis prijevod u film ( samo sa desktopa povuces u film )
Skines VLC Media Player , skines prijevod i samo kad ti pocne film ubacis prijevod u film ( samo sa desktopa povuces u film )
Kako mislis treba da se ekstraktuju? De uslikaj scrrenshot tih titlova da vidim.
reLo je napisao/la:
Kako mislis treba da se ekstraktuju? De uslikaj scrrenshot tih titlova da vidim.
malo se objasni u temi ovoj, ekstraktuj to dok ne dobiješ .srt file il' tako nešto, pustiš taj film sa VLC player-om ( preporučujem ti VLC ) onda samo uzmeš ( drag ) taj prevod i pustiš ( drop ) na već pušten film.
nejasno si napisao temu...
nejasno si napisao temu...
imas WinRar? ,
- Desni klik na ikonu od titlova (Extract Here) kad se to ekstarktuje ubacis u folder dje ti je Film,
-Pri pokretanju filma kursorom od misa preneses onaj .srt fajl u film i to je to.
eo vako;

- Desni klik na ikonu od titlova (Extract Here) kad se to ekstarktuje ubacis u folder dje ti je Film,
-Pri pokretanju filma kursorom od misa preneses onaj .srt fajl u film i to je to.
eo vako;

Hvala momci uradio sam sto mi je trebalo !!!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.