Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 30 bodova

Film Preporuka

360 pregleda · 12 odgovora · otvorena 11.05.2011. u 00:50

Pozz svim clanovima, zelim da mi preporucite par dobrih komedija i akcija, nemojte govorit pogledaj sticky temu jer sam svaki film sa one teme pregledao koji mi se svidio.

Znaci prvi koji preporuci par dobrih (meni) Filmova dobija ove bobe.
Grown ups
Kickass
Hangover
Don't be a menace
How High
Borat
Jackass 3D
1 na 1
Soul plain
Friday
Šejtanov Ratnik

nisam neki strucnjak za filmove,ali ti mi se cine dobrim
sNiiz je napisao/la:
Grown ups
Kickass
Hangover
Don't be a menace
How High
Borat
Jackass 3D
1 na 1
Soul plain
Friday
Šejtanov Ratnik

nisam neki strucnjak za filmove,ali ti mi se cine dobrim :D
haha ne mogu da vjerujem. Brate koja slucajnost al svaki od tih filmova sam pregledao :S. ^^
Ako voliš rep pogledaj :

The Wash ( Dre i Snnop Dogg)

Ako voliš huliganizam i ostala sranja :

Rise of The Footsoldier

Ako voliš komedije :

Get A Smart ili pogledaj Povratak u džunglu

Ako voliš naše filmove ( s balkana i to )

Šišanje i Srpski Film.
Agich je napisao/la:
http://www.imdb.com/chart/comedy
nije mi jasni zasto nekom treba preporuka za sve, od kupovine patika, miša, podloge pa do filmova i drugih sranja :S
Pa realno gledajuci svi koji traze preporuku da uzmu to sto si nabrojao su retardirani. Podloga,mis svima odgovara drugacije, znaci ganjas sta tebi najbolje lezi, tako da se tu ne moze nista preporuciti. Patike jos nisam vidio da neko trazi...

A sto se tice filmova ispao si duduk malo veci, neko nema po citav je***i dan da se pegle i da skida po 10 filmova i moli Boga da jedan na nesto lici. Naravno da ce zatraziti predlog i procitati o filmu iz prilozenih i naci koji odgovara njegovom ukusu.

Nabili smo sada po jedan post boli nas uvo...

@Uzi

Procitaj sve sto je napisao momak a ne samo naslov i odma pametovanje.
evo ti ovako

Komedije :)
Hangover
White Chicks
Little Man
Kickass
sve komedije sa Jim Carry(glup gluplji itd...)
uskoro izlazi novi
Pirati sa kariba : Nepoznate plime (za 10-tak dana...mislim da se ovako zove)
Harold & Kumar
Big Mama(svi dijelovi)
takodjer, 2.6.2011 premijera Hangoover 2 :)
Like Mike i Like Mike 2(8/10,ali radnja filma nije losa...:)

Akcije:
Gradjanin opasnih namjera(po meni najbolji film,koji sam ikada gledao)
Losers
A-Team
The Tournament
Undisputed 1,2,3
Blood and bone
I am number four
The Last Airbender
Avatar(pretpostavljam da si gledao)
Knight and day

ako se sjetim jos necega,javim ti :D
ShOoRtY je napisao/la:
Vjerovatno najlosija lista filmova koju sam ikada vidio! (bez uvrede, molim te)

Anyway, evo ti par dobrih filmova koje sam ja pregledao, a onako su dobri.. solidni 

1408 - probably najbolji film koji sam ja gledao! cuj probably, def. najbolji :p
Changing Lanes - ovo si morao gledati, klasik 
Dirty Dozen - lets put it this way: najbolji ratni film IKAD snimljen!
Forrest Gump - pretpostavljam da si gledao
From Paris with Love - pa recimo jedina akcija izasla u zadnje 2 godine a da je vrijedna gledanja.. opet, ne volim filmove na ovaj fazon, pa..
Get Him to the Greek - hmm, pregledao, nije me odusevila, ali kazu ljudi da je smijesna.. pa et..
Going Postal - serija od 2 epizode po sat i po, ODLICNO! vrijedi pogledati!
Heartbreak Ridge - Clint Eastwood nista manje nego fantastican 
Hot Tub Time Machine - pa.. recimo da ima par dobrih scena 
Johnny English - all-time klasik, definitivno
Law Abiding Citizen - psiho-triler.. odlican film, stvarno odlican..
Trilogija Monthy Pythona: Life of Brian, The Meaning of Life, The Holy Grail - ovo moras pregledati  jednostavno moras 
The Curious Case of Benjamin Button - vjerovatno the most underrated film 21. stoljeca. vrijedi pogledati, iako je malo dosadan tokom sredine filma, ostavi lijep dojam na covjeku 
The Next Three Days - Russel Crowe, glumac koji mi nije bas drag, ali eto.. storyline filma je dobar 
The Number 23 - odlican film, vrijedi pogledati.. malo neuobicajena uloga za Jima Careya, ali se odlicno snasao :)
The Shawshank Redemption - jos jedan film kojeg smatram "klasikom". Glavne likove glume Morgan Freeman i jos jedan bijeli glumac, zaboravio sam kako se zove.. fantastican film, stvarno fantastican..
The Taking of Pelham 1 2 3 - ovo je edicija iz 2009., solidan film, ali daleko bolja je verzija iz 1974. koja je bila prije 3-4 mjeseca na tvu... odlican film, moze se smatrati klasikom 
The Way Back - covjek protiv prirode.. 2 sata solidnog filma.. 5 zatvorenika bjezi iz logora u Sibiru i idu prema Indiji.. PJESKE.. radnja se odvija negdje oko 1920., tako nesto.. vrijedi pogledati 
The Insider - film iz 1999. Opet Russel Crowe u glavnim ulogama, pored njega Al Pacino.. Solidan onako film, nema nekog bad-ass zapleta, ali je.. well, solidan.. 
Unstoppable - po mojem iskrenom misljenju, vjerovatno najbolji film 2010. godine... u glavnim ulogama Denzel Washington i jedan bijeli tip, i njemu sam ime zaboravio  uglavnom, njih dvojica pokusavaju zaustaviti voz koji juri po sinama, full-throtle, a nikoga unutra nema.. odlican film, odlican.. vrijedi pogledat 
Wall Street 2 - bas sam ga jutros pogledao.. radnja se prebrzo dogadja u filmu, i u prvih 45-60 minuta neces imati pojma o cemu se desava.. ima vise zapleta, vise radnji.. sve u svemu, solidan film 

podvukao sam filmove koji su me OCARALI, filmovi ciji je naziv "italicovan" su odlicni, vrijedi ih pogledat, a ostali.. lets put it this way: solidni su, pa ih mozes, a i ne moras pregledat 
Cloud je napisao/la:
Vjerovatno najlosija lista filmova koju sam ikada vidio! (bez uvrede, molim te)

Anyway, evo ti par dobrih filmova koje sam ja pregledao, a onako su dobri.. solidni 

1408 - probably najbolji film koji sam ja gledao! cuj probably, def. najbolji :p
Changing Lanes - ovo si morao gledati, klasik 
Dirty Dozen - lets put it this way: najbolji ratni film IKAD snimljen!
Forrest Gump - pretpostavljam da si gledao
From Paris with Love - pa recimo jedina akcija izasla u zadnje 2 godine a da je vrijedna gledanja.. opet, ne volim filmove na ovaj fazon, pa..
Get Him to the Greek - hmm, pregledao, nije me odusevila, ali kazu ljudi da je smijesna.. pa et..
Going Postal - serija od 2 epizode po sat i po, ODLICNO! vrijedi pogledati!
Heartbreak Ridge - Clint Eastwood nista manje nego fantastican 
Hot Tub Time Machine - pa.. recimo da ima par dobrih scena 
Johnny English - all-time klasik, definitivno
Law Abiding Citizen - psiho-triler.. odlican film, stvarno odlican..
Trilogija Monthy Pythona: Life of Brian, The Meaning of Life, The Holy Grail - ovo moras pregledati  jednostavno moras 
The Curious Case of Benjamin Button - vjerovatno the most underrated film 21. stoljeca. vrijedi pogledati, iako je malo dosadan tokom sredine filma, ostavi lijep dojam na covjeku 
The Next Three Days - Russel Crowe, glumac koji mi nije bas drag, ali eto.. storyline filma je dobar 
The Number 23 - odlican film, vrijedi pogledati.. malo neuobicajena uloga za Jima Careya, ali se odlicno snasao :)
The Shawshank Redemption - jos jedan film kojeg smatram "klasikom". Glavne likove glume Morgan Freeman i jos jedan bijeli glumac, zaboravio sam kako se zove.. fantastican film, stvarno fantastican..
The Taking of Pelham 1 2 3 - ovo je edicija iz 2009., solidan film, ali daleko bolja je verzija iz 1974. koja je bila prije 3-4 mjeseca na tvu... odlican film, moze se smatrati klasikom 
The Way Back - covjek protiv prirode.. 2 sata solidnog filma.. 5 zatvorenika bjezi iz logora u Sibiru i idu prema Indiji.. PJESKE.. radnja se odvija negdje oko 1920., tako nesto.. vrijedi pogledati 
The Insider - film iz 1999. Opet Russel Crowe u glavnim ulogama, pored njega Al Pacino.. Solidan onako film, nema nekog bad-ass zapleta, ali je.. well, solidan.. 
Unstoppable - po mojem iskrenom misljenju, vjerovatno najbolji film 2010. godine... u glavnim ulogama Denzel Washington i jedan bijeli tip, i njemu sam ime zaboravio  uglavnom, njih dvojica pokusavaju zaustaviti voz koji juri po sinama, full-throtle, a nikoga unutra nema.. odlican film, odlican.. vrijedi pogledat 
Wall Street 2 - bas sam ga jutros pogledao.. radnja se prebrzo dogadja u filmu, i u prvih 45-60 minuta neces imati pojma o cemu se desava.. ima vise zapleta, vise radnji.. sve u svemu, solidan film 

podvukao sam filmove koji su me OCARALI, filmovi ciji je naziv "italicovan" su odlicni, vrijedi ih pogledat, a ostali.. lets put it this way: solidni su, pa ih mozes, a i ne moras pregledat 
pa dobro qme mogao sam mu napisat 1000 drugih nego sam mu samo ove novije nabrzaka koje sam pregledao nasao i linkao

Tebi je losa lista a nekome ju dobra 8-)
BloodSeeker je napisao/la:
Pa realno gledajuci svi koji traze preporuku da uzmu to sto si nabrojao su retardirani. Podloga,mis svima odgovara drugacije, znaci ganjas sta tebi najbolje lezi, tako da se tu ne moze nista preporuciti. Patike jos nisam vidio da neko trazi...

A sto se tice filmova ispao si duduk malo veci, neko nema po citav je***i dan da se pegle i da skida po 10 filmova i moli Boga da jedan na nesto lici. Naravno da ce zatraziti predlog i procitati o filmu iz prilozenih i naci koji odgovara njegovom ukusu.

Nabili smo sada po jedan post boli nas uvo...

@Uzi

Procitaj sve sto je napisao momak a ne samo naslov i odma pametovanje.
zasto ne dva :D
na imdb imaš ocjene od hiljade ljudi, mislim da je to puno bolje od preporuke nekog klinca sa g.ba .. :)

http://www.gamers.ba/forum/1/135445/patike-prijedlog/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.