Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Malo o filmovima !

115 pregleda · 1 odgovor · otvorena 28.05.2011. u 13:32

E evo posto nije dugo bila tema o filmovima odlucio sam dici jednu temu koja ce biti kao vrsta neke ankete.

Evo sta treba da uradite jednostavno je svako od vas ko zeli postat-i na ovu temu treba uraditi sljedece .....

Žarn filma koji najvise voli da gleda i nesto interesantno o tom zarnu Horori,Mistika

Pored vasega omiljenoga zarna navedite jos neka tri. Komedija,Akcija,Drama,

Svoj najdraži film i neki uvod u taj film : Ovoga puta ja cu film !!! 1408

A pored ovoga film-a imam jos dosta filmova koje volim gledat pretezno su to horori kao o ovaj 1408

Mike Enslin piše knjigu o natprirodnim fenomenima koji se dešavaju u hotelima, na groblju i drugim ukletim mestima. Pišući poslednju knjigu odlučio je da prenoći jedno veče u sobi 1408 u “Delfin” hotelu, koja je nedostupna za goste. Menadžer hotela odgovara Mikea od te ideje, govoreći mu da je preko 50 ljudi poginulo u toj sobi. Medjutim, Mike preti da će ih tužiti ukoliko mu ne ustupe tu sobu. Dobija ključeve od sobe. U njoj doživljava neobjašnjive dogadjaje koji ga vraćaju u prošlost, koji ga dovode do ludila…

Eto to je neki krati uvod u taj film scene su bas interesantne nisu nesto strasne ali zvuko vi su O.ooo

Jos nesto HORORI 4EVER

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.