Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba admin na tri dana?

538 pregleda · 33 odgovora · otvorena 16.03.2011. u 21:49

Pozdrav Gameri! ♥

Evo da razbijemo malo ovu dosadu. Znaci zamislite ste u poziciji da dobijete admina na tri dana! Koje su to stvari (promjene) koje bi uveli?

@Edit: Admina na forumu!
Probudio bi se

Post dobio šamar od vLexinho

Prvo bi bano jedno 20 ljudi

vlexa prvog

na cs serverim ili sta ? ako je na pubu onda bi bio 3 puta redovniji kad udjem i viidm sakib_sikira da ima aim ja bi se ubio odma citera kad admina nema to hara po serveru ko jufka.U svakom slucaju bi se potrudio
mufaaa je napisao/la:
na cs serverim ili sta ? ako je na pubu onda bi bio 3 puta redovniji kad udjem i viidm sakib_sikira da ima aim ja bi se ubio odma citera kad admina nema to hara po serveru ko jufka.U svakom slucaju bi se potrudio
Mislio sam na forum! :)
3 dana nije dovoljno da nesto promijenis na gamersu :/
Ja ne bi nista mjenjo boli me briga ba, prodo bi neke pozicije i to ne za male pare ovako modove globale,admine na pubovima, na cw server bodove bi stelio,prodavo medalje, IF, premium po 2 KM, banovo bi malo poznatije llikove.Maltretiro bi sviju po forumu itd
Mašta radi svašta! Samo sanjajte
1. Uradio bih novi savrseni dizajn celog foruma jer je ovako malo zakrzljao al ok.

2. Ubacio bih Deo gde su Gatheri, Klanovi itd za neke jace servere da ljudi znaju gde da igraju itd.

3. Ubacio bih jos premium stvarcica u shopu koji bih bile zanimljive za sve i primamljive za clanove

4. Ubacio bih neki chat za dopisivanje gamera

5. Gamers.ba Stvari ... da ljudi mogu kupovati official stvari sa gamers.ba primer : Gamers.ba majica ... kacket itd .

Post dobio aplauz od vLexinho

mufaaa je napisao/la:
Ja bi mufi dao 20 bobaa :)
Dao bi spamerima kao sto si ti ban na dozivotno! 8-)
trajkowow je napisao/la:
1. Uradio bih novi savrseni dizajn celog foruma jer je ovako malo zakrzljao al ok.

2. Ubacio bih Deo gde su Gatheri, Klanovi itd za neke jace servere da ljudi znaju gde da igraju itd.

3. Ubacio bih jos premium stvarcica u shopu koji bih bile zanimljive za sve i primamljive za clanove

4. Ubacio bih neki chat za dopisivanje gamera

5. Gamers.ba Stvari ... da ljudi mogu kupovati official stvari sa gamers.ba primer : Gamers.ba majica ... kacket itd .
e ja ti ne bih admina dao

1.gamers.ba se bas istice za ovo godina koliko postoji po svome dizajnu
2. chat nepotreban,usporavao bi sajt,postoje poruke,guestbook
3. kupovanje majica,kacketa i toga,u nasoj zemlji neostvarivo
4. jedino ideja za premium valja,premda je i ovako dosta popunjen
Banov'o bi sviju i kurčio se

- Što je momak iznad rekao , 3 dana nisu dovoljna da se išta pormjeni ovdje .
- Ja mislim da bi meni 3 dana bilo sasvim dovoljno da uvedem "red" na ovom forumu . Vidim , opet teme naslova "problem" , "hitno" i slicno , ljudi ne citaju pravilnik ... Prvo sto bi odradio , jeste to da zavedem malo reda

- A onda bi se probudio , ukljucio komp , konektovo se na pisljivi ADSL , posjetio gamers.ba , i vidio BAN page i zahvalio se Vlexu ofc
Za tri dana bi nafuro administraciju da me zadrze na toj poziciji do iduce godine.

Napravio bih spam temu da ovi spameri malo postova naguraju, pa da poslije nemaju razloga da spamaju po drugim temama.

hvala
U ta 3 dana bi dokazao da mogu obavljat kako treba funkciju Admina
1. Uveo G.ba shop (kacketi,bedzevi...neko je gore spomenuo)
2. Podjelio bi neke moderatore momcima koji su to fakat zasluzili
3. Banovao ove sto po temama pisu gluposti ( ima ih i na ovoj)
4. Bio bi aktivan i licno se potrudio da uvedem red kao neki koji su pokusali i pokusavaju!

Ako se sjetim jos necega bit ce edit! :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.