Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Promjene - Paint Contest

198 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.12.2010. u 14:04

Pozdrav ,

Citanjem teme Gamers.ba promjene odlucio sam da dignem Paint Contest , kao sto je isti contest bio prije par mjeseci .. Radovi bi se crtali u paintu , postavljali na temu , bila bi posebna tema za glasanje , itd .. Bio bi isti contest kao sto je j0ker digao prije par mjeseci ... U ovoj temi trazim podrsku modova i admina , takodjer i clanova koji mi bi pomogli u organizaciji contesta i pogurali malo sa bodovima za nagrade .
Nadam se da cu dobit podrsku admina i clanova ovoga portala i da ce se contest odrzati bez ikakvih problema !
podrzavam temu
vrlo zanimljiv contest , nadam se da ce se odazvat sto veci broj clanova , sve u svemu bice odlicno gledat te radove radjene u paintu

da se zagrijemo :$
Podrzavam te ja, mada mislim da ce kontes biti odrzan samo neda niko bodova
qround je napisao/la:
Podrzavam te ja, mada mislim da ce kontes biti odrzan samo neda niko bodova
Ja cu dati sve svoje bodove tj. ovih 100 bodova .. Ali to nije dovoljno za nagrade
WaXoN je napisao/la:
Ja cu dati sve svoje bodove tj. ovih 100 bodova .. Ali to nije dovoljno za nagrade
Pa da znam da ces dati . Vecinom je organizator davao svoje bodove za nagrade , a jedino admini pomazu ako je neko "njihov" .

Sta je tu je sretno
Mandriva je napisao/la:

da se zagrijemo :$
IL sam ja trenutno preubijen i preglup, ali jel' ova slika jedino meni toliko glupa i ulizivacka da sam se najezio sav po ledjima ??

- Zilla
podrzavam i ja normalno 9-)
U potpunosti se slazem ! GO GO GO !
Podržavam contest, možda i ja šta naškrabam iz zajebancije

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.