Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem Sa MSN

132 pregleda · 13 odgovora · otvorena 13.03.2011. u 20:01

imam problem sa msn kad dodam nekog msn mi automacki ga blokira neznam sto to a kad ja dam nekom svoj msn meni uopste ne dolazi zahtjev da me je dodao vec ja moram njega dodati da bi se on meni pojavio na listi kontakata :/ ako je neko imao ovakav problem neka pomogne hvala
Da se nadovežem na TEMU !

Kada god sam se logovao na MSN, pojavljivala mi se neka reklama. Sada se logujem, ali mi se ništa ne pojavljuje. Da li sam ja nešto zeznuo ili je samo od sebe tako

Ako neko zna u čemu je problem, molio bih ga da mi pomogne.

Hvala.
Isti problem..
- Elektra imao sam i ja isti problem.

- Kad pise da ti je blokiran ides desni click unblock contact i onda ce radit barem kod mene je radilo. =D

- Kod mene cak kad mene neko blokira znao sam se tako odblokirat. =D
farekiller da nisi radio windows update, bilo i meni tako al se vratilo ono hotmail ;)
i ja imam isti problem,kao sto je rekao ovaj lik samo ga unblock i np :D
to s blockiranjem kontakata,msn automatski blokira nove kontakte u slučaju ako ste pogriješili u dodavanju .
šta ti je muka unblock uprijet ?
KiNZZEr je napisao/la:
to s blockiranjem kontakata,msn automatski blokira nove kontakte u slučaju ako ste pogriješili u dodavanju .
šta ti je muka unblock uprijet ?
to manje vise al ovo drugo kod dovanja neznam zasto reko mozda mi neko pomogne valja pravit novi email
i ja da se nadovežem.Nikako ime nmg promjeniti..
Znaci ja kada nekom nesto napisem ime stoji:

Aid Besic

a kod njega pise

Aid (<3) A (L)

nesto tako... I nmg nigdje promjeniti.. znali iko kako ? u pitanju je novi msn
Twistter je napisao/la:

Aid Besic

a kod njega pise

Aid (<3) A (L)

nesto tako... I nmg nigdje promjeniti.. znali iko kako ? u pitanju je novi msn :( :-X :)
hehe, tesko, gotovo da nikako, i ja sam 2-3 puta instaliao novi ms, mislio da je do mene, kad god hocu da promjenim ime ode na internet i na moj profil, zato sam se ja vratio na stari dobi WLM 9 <3
Twistter je napisao/la:

Aid Besic

a kod njega pise

Aid (<3) A (L)

nesto tako... I nmg nigdje promjeniti.. znali iko kako ? u pitanju je novi msn :( :-X :)
na novom msn-u mozesh da stavljash samo ime prezime za ime koje ocesh da ti stoji na msn-u..
ko ima novi msn videce ti ime prezime a ko ima stari msn videce ti ime kao shto ti je bilo zadnji put kad si koristio stari msn
Imam i ja problem..
Upalim MSN i normalno 5-10 minuta ja ga minimize nista.. Onda odjednom pocnu da se otvaraju neki prozori sa random kontaktima iako oni ne posalju poruku. Znaci otvori se i zatvori, a ja ako pisem nesto na fb ili bilo gdje moram opet misem da kliknem kako bih nastavio pisati.. Onda svakih 5-6 sekundi isto dok se ja ne sign out. Probao sam reintstall skinuo noviji msn i radio 2-3 dana ali onda opet isti problem ....
Rjesenje?
i meni je neki dan poblokovalo vise od pola prijatelja na msnu nesto se sjebalo sigurno dok se svima desavaju problemi :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.