Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[problem] MSN

82 pregleda · 4 odgovora · otvorena 06.08.2011. u 21:39

Pozdrav .
Eh ovako imam problem sa msnom tacnije moja drugarica .Ne znam do koga je znaci ovakav je problem .
Jutros je oborila sistem sve fino stavila win 7 instalirala msn normala i kad problem .Ja nju vidim onnline i mogu joj pisati ,znaci ona vidi sta joj pisem ali ja se njoj prikazujem kao offline i ne moze mi nista napisati niti me ima u kontaktima uopste .Znaci ne moze me ni izbrisati ni dodati ponovo .Jel iko imao slican problem ?
Jednostavno neka reinstalira msn, i neka skine sa orginalne stranice, a ne tamo sa nekih "fejk" stranica : ) i nece biti problema !
_MesY je napisao/la:
Jednostavno neka reinstalira msn, i neka skine sa orginalne stranice, a ne tamo sa nekih "fejk" stranica : ) i nece biti problema !
Sve skinuto sa microsoft stranice .Probali i sa starijim verzijama i sa 2011 .Znaci samo ja i jos jedan smo joj offline ,pisemo vidi al ne moze da odgovori .Ne kontam kakav je ovo problem .Renstal je msn jedno 5 puta
Jesi joj samo ti offline ili su svi kontakti kad pises ? :D
nije problem u tvom ili njenom msn ne treba reinstal niti ista samo nek te dodao kao prijatelja..jer te je jednom izbrisala!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.