Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igrice malo zastajkuju. Pomoc?

190 pregleda · 13 odgovora · otvorena 09.08.2011. u 22:49

Eh vako, tek sam kupio novi PC, Windows 7, konfiguracija Imtec Home iz imtec radnje u bbi. Prvo je sve bilo normalno, brz kompjuter, dobar, solidan. Al' u zadnje 2-3 sedmice skoro sve igrice mi zastajkuju malo, svakih 10-30 sekundi cuje se neki "trrr" zvuk i malo prikoci igrica, uglavnom mi se desava to u The Saboteur i R6: Vegas 2, ima li neko neko rjesenje?
Skeniraj komp mozda si pokupio virusa ?
procese neke ugasi ..

imas mnogo potecijalnih problema -.-
moze li imat nekakve veze sto ga nisam gasio nekoliko dana? xd
Saboteure je napisao/la:
moze li imat nekakve veze sto ga nisam gasio nekoliko dana? xd
NEMA nikakve veze.

Ovakav solidan PC .

Kao sto rekoes skeniraj sa anti virusom.
Uradi defregmentaciju HDD-a

Nemoze se pregrijati , ne lupajte gluposti.
Nije uzeo Celerona iz 2002.
Pa moze mozda je se procesor ili grafa malo pregrijala pa ti šteka
Ima veze sto ga nisi gasio nekoliko dana. Jbg mozda se sta pregrijalo. Ili si pobrao neki STD(virus) ♥
sumnjam da se pregrijo, hladan je ko zamrzivac
rtH je napisao/la:
Pa moze mozda je se procesor ili grafa malo pregrijala pa ti šteka
Garant je to!
Klasićan problem.
Skeniraj anti-virusom (nekim dobrim) uradi defragmaciju hdd-a, instaliraj TuneUP pa odradi par onih testova.
Vjerovatno virusi, ništa strašno.
Skeniraj računar nekim dobrim antivirusom, pobriši viruse, to bi trebalo riješit taj problem.. ako ne, formatiranje. I gledaj za u buduće da ga održavaš, svaki određen kraći period vremena skeniraj i čisti. Ipak je nov, održaji ga.
Pokusaj sa CCleanerom ili nekim drugim softwareom ocistiti HD od nepotrebnih file-ova , skenirati comp za viruse ....itd
Evo , najverovatnije je do "Error-a" znaci , moguce da ti je neki virus/crv usao u komp , al to ces lahko rijesit , a sto se tice error-a oni ti usporavljaju komp do boga , prepoucio bih ti da skines AVG Tuneup , znaci mozes ga koristit smao 1 dan (24 h) bestplatno , on ce ti izbrisat sve error-e sto postoje , barem je meni pomogao samo tako , poslije toga bilo bi lijepo da uradis defragmentaciju kompa.

http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/AVG-PC-Tuneup.shtml

Tu mozes skinut Tune Up

Good Luck and Have Fun ! ♥
Steka neka steka xD ! I meni zivot steka pa eo me :P !

Post dobio šamar od skile

jesil instalirao bandoo ili nesto slicno a ako nije to onda ,po tome sto ti krci mogu zakljuciti da ti vjerovatno hdd nije uredu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.