Hmm, da krenem prvo od informacije, odnosno clanka.. Nekako mi je clanak presmijesno napisan, posebno ovaj dio: "Kada je riječ o McDonalds`u, ovaj globalni lanac brze hrane do sada u Sarajevu nije imao svoj restoran, a jedan od razloga je i navodno protivljenje ćevabdžija i buregdžija - malih poduzetnika koji se bave proizvodnjom lokalne vrlo popularne verzije brze hrane, a kojima bi dolazak McDonaldsa mogao umanjiti obujam poslovanja."
Kakvo crno protivljenje malih poduzetnika, jedini razlog sto McDonalds nije postojao u Sarajevu je taj sto nasa Vlada nije dozvoljavala uvoz Bog zna kakvog mesa iz
pi**e materine, vec je uslov za ulazak McDonaldsa bio taj da koriste nase meso.. Bas me zanima kako su rijesili ovaj spor, ako je clanak istinit, a ja bas nesto i ne vjerujem.. Kako god, smijesna je ova djecurlija koja govori da je McDonalds najkvalitetniji.. Pa djeco draga obrazujte se malo, ako nista imate na youtube desetke klipova koji pokazuju sta je McDonalds zapravo..
Meni licno nije drago zbog ovog, ali mi ni ne smeta.. Nikad necu uci u njihovu poslovnicu prije nekog bureka ili cevapa.. Vjerovatno ce zaradjivati od maloumne djece, kojima je san da jedu u McDonaldsu, ali uredu je to, i ja sam tako razmisljao prije 10 godina, shvatit ce vremenom kakva je to hrana zapravo.. Samo da ne budu freakovi od 150kg