Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Intelli 3.0 Opet u Sarajevu :D

274 pregleda · 17 odgovora · otvorena 16.05.2011. u 18:54

Samo da kazem za ove sto traze Intelli 3.0, a nisu mogli da ga pronadju ima ga uzeti na skenderiji ona radnja pored plusa danas uzeo svoj :) pozz
Koliko je para ?
menadzer je napisao/la:
78km
na ku**u te nosam

Post dobio šamar od reLo

menadzer je napisao/la:
78km
u srcu te nosam

~ sha 78, boze petra, preskup :s
LOL, "ta radnja" pored plus-a se zove terabajt

I zar nije bolje kupiti za iste pare u plus-u MX518??
Ako nista ima 1800 DPI i + i - tipke za mjenjanje profila !
NexT_T1 je napisao/la:
LOL, "ta radnja" pored plus-a se zove terabajt :(:-X

Intelli 3.0 dokazano bolji od mx od udobnosti pa do senzora
NexT_T1 je napisao/la:
LOL, "ta radnja" pored plus-a se zove terabajt

Intelli je zvjer moze biti 5 godina najmanje .
nez kome treba 1800dpi sasvim dovoljno 800dpi koje ima 3.0
Budalice mala ja sam uzeo Intelli 3.0 za 40 KM malo mozda vise 45 KM na Logosoft standu u BBI centru ;)) ne znam dali ih ima jos ..
BR1cK je napisao/la:
Intelli je zvjer moze biti 5 godina :D najmanje :D.
nez kome treba 1800dpi :D sasvim dovoljno 800dpi koje ima 3.0
Koliko sam ja informisan i koliko sam recenzija procito inteli 3.0 ima 400 dpi ne 800 , ja ga koristim vec ulazi u 7 ( sedmu ) godinu , sto vise nego dovoljno opisuje njegov kvalitet. Za ubuduce planiram kupiti Nov XAI!
NightWalker je napisao/la:
Koliko sam ja informisan i koliko sam recenzija procito inteli 3.0 ima 400 dpi ne 800 , ja ga koristim vec ulazi u 7 ( sedmu ) godinu , sto vise nego dovoljno opisuje njegov kvalitet. Za ubuduce planiram kupiti Nov XAI!
u pravu si,evo i ja sad gledam i cudim se, lol lol.

terabajt.ba pise da ima 800dpi, onda su oni sjebali :S

uzmi:

Logitech G400 /73KM i plusu.
BR1cK je napisao/la:
u pravu si,evo i ja sad gledam i cudim se, lol lol.

terabajt.ba pise da ima 800dpi, onda su oni sjebali :S

uzmi:

Logitech G400 /73KM i plusu.
Oni su zeznuli stvar, nije ni cudo, ko radi taj i grijesi.

Mislim da svaka intelijeva serja do 3.0 ili 4.0 nisam siguran ima 400 dpi , mozda ovi noviiji imaju vise dpi , no kome treba vise od 400 dpi ? Meni taman, mada cu kupiti XAi , i naravno i njega staviti na 400 dpi jer ima mogucnost mijenjanja dpi a i gledo sam neki dan na yt video 99% pr0 igraca je kupilo isti i svi kazu da je predobar.
Sad za Kinzu nisam siguran , no za XAI su potvrdili svaku moju sumnju i kupujem ga definitivno!

Mislim da svaka intelijeva serja do 3.0 ili 4.0 nisam siguran ima 400 dpi , mozda ovi noviiji imaju vise dpi , no kome treba vise od 400 dpi ? Meni taman, mada cu kupiti XAi , i naravno i njega staviti na 400 dpi jer ima mogucnost mijenjanja dpi a i gledo sam neki dan na yt video 99% pr0 igraca je kupilo isti i svi kazu da je predobar.
Sad za Kinzu nisam siguran , no za XAI su potvrdili svaku moju sumnju i kupujem ga definitivno!
http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400

BestBuy koji dan uzimam 73.50KM > plus.ba

nisu ga kupili,nego su da dobili pricao sam ja sa renegade-om(igra za BGDoNLINE),momak mi kaze da ima 3 SS Siberia v2 koje prodaje(pokvarene sluse),ima SS Xai koji nije los,ali da je igrao i na boljim misevima...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.